vineri, 14 august 2020

12 primării buzoiene au donat costume de protecţie pentru spitale şi medici de familie

Reprezentanţii Filialei Bu­zău a Asociaţiei Comunelor din România au iniţiat o acţiune umanitară pentru a veni în sprijinul celor aflaţi în prima linie în lupta cu coronavirusul. Astfel, evenimentul ,,STOP COVID” a adus laolaltă mai multe primării din judeţ care au donat costume complete de protecţie me­dicilor din spitalele buzoiene şi medicilor de familie.

S-au donat Spitalului Municipal Rm. Sărat şi Spitalului Judeţean Buzău un număr de 178 costume complete de protecţie formate din botoşi, costum, mască, vizieră şi câte un costum complet doctorilor de familie din localităţile care au dat curs iniţiativei.

Pe lista primăriilor care au contribuit la această donaţie s-au aflat: Primăria Siriu, Primăria Robeasca, Primăria Ulmeni, Primăria Florica, Primăria Pietroa­sele, Primăria Padina, Pri­măria Stâlpu, Primăria Verneşti, Primăria Cozieni, Primăria Valea Salciei, Primăria Vintilă Vodă şi Pri­măria Breaza.

Marian Mușat

„Mulţumesc colegilor pri­mari care au arătat că sunt solidari cu cetăţenii judeţului Buzău, implicit cu cei din comunele lor. Sunt sigur că cei care s-au implicat sunt aproape şi de locuitorii care le-au acordat încredere. Numai uniţi putem realiza fapte mari. Mulţumesc celor care au înţeles acest lucru. Mul­ţumesc auditorilor angajaţi ai filialei care au sprijinit această acţiune prin implicare”, a declarat primarul din Valea Salciei, ­Ma­rian Muşat, preşedintele Filialei Buzău a Asociaţiei Comunelor din România.

loading...
error: Content is protected !!