Economic

10 sfaturi pentru a purta treningul cu stil, în fiecare zi

Treningurile au o istorie lungă în modă și au parcurs un drum lung în garderobele noastre. În primul rând, au fost purtate de rapperi. Apoi, celebrități precum Paris Hilton sau Jennifer Lopez le-au făcut populare pe covorul roșu sau pentru a face cumpărături în Los Angeles. În zilele noastre, treningurile au devenit din ce în ce mai populare, iar întrebarea este: cum să le porți cu stil?

În acest articol am compilat cele mai bune 10 sfaturi despre cum să obții maximul de stil de la un trening damă și cum să îl stilizezi pentru orice ocazie.

 1. Optează pentru o ținută monocoloră

În prezent, treningurile pentu femei sunt disponibile în diferite culori și materialele variază foarte mult, chiar mai mult decât un trening de bărbați: poți găsi treninguri din bumbac, țesături sport sau catifea, ca în anii 2000. Așadar, nu va fi greu să găsești o culoare și un material de trening damă care să-ți placă, dar încearcă să alegi o ținută monocoloră. Avantajul acestei alegeri este că va arăta mai coordonat și mai puțin sportiv.

 2. Amestecă modele și texturi

Un mod de a te juca cu treningurile este să amesteci modele, culori sau texturi. De exemplu, poți purta pantaloni uni cu un top cu model îndrăzneț. De asemenea, poți combina două piese de trening damă care au texturi diferite. Combinarea modelelor sau a texturilor te va face să arăți ca un expert în treninguri.

 3. Poartă un hanorac scurt asortat

Dacă trebuie să porți ceva mai rezistent la frig, dar nu vrei ca treningul să arate prea casual, atunci caută un hanorac sau un tricou cu glugă care să se potrivească cu modelul sau culoarea pe care o porți deja și asigură-te că nu este prea lung.

 4. Alege o culoare îndrăzneață

Treningurile sport arată uimitor în culori puternice, poți alege întregul trening damă într-o culoare specială și să-l porți. Poți, de asemenea, să separi piesele de trening damă și să le porți separat. De exemplu, poartă pantalonii separat cu o bluză de culoare uni. Dacă optezi pentru culori contrastante, look-ul tău va arăta mult mai modern.

 5. Asortarea treningurilor cu ținuta formală

O modalitate bună de a combina treningurile și de a le face să pară mai puțin casual este să porți o ținută formală cu ele. De exemplu, pantaloni sport cu o bluză, un blazer sau un sacou. Această tendință de combinare a hainelor sport cu ținutele formale reprezintă o combinație confortabilă și elegantă.

 6. Poartă o jachetă care să atragă atenția

Un trening damă sport de bază, alb sau negru, poate părea puțin plictisitor, dar o modalitate excelentă de a-i da un plus de eleganță, ridicând în același timp ținuta, este să folosești o jachetă izbitoare. Culoarea jachetei poate contrasta cu cea a treningului sau poate avea pur și simplu un design care să atragă atenția de unul singur.

7. Accesorizează-ți treningul

O modalitate bună de a inova și de a transforma un trening damă într-o piesă de ieșit în oraș este să îl combini cu mai multe articole și accesorii; poate fi vorba de o geantă, o bluză într-o țesătură non-sportivă sau chiar tocuri. Acest lucru va face ca treningul să prindă viață și să arate mult mai potrivit pentru o ieșire în oraș.

 8. Adaugă o jachetă bomber

Un mod simplu de a-ți stiliza treningul este să te joci cu ceea ce porți peste el, o jachetă bomber poate face ca treningul să nu mai pară o ținută de comisioane, ci o decizie mai pregătită, care poate fi purtată pentru o ieșire în oraș cu prietenii sau la un eveniment.

 9. Pantaloni de trening cu maiouri

Una dintre piesele pe care cele mai multe dintre noi le avem în garderobă sunt tricourile fără bretele în culori uni. O modalitate excelentă de a transforma un trening damă este de a purta unul dintre aceste topuri de culoare solidă cu pantalonii noștri de trening.

 10. Asortează-ți treningul cu un palton

Dacă este frig și totuși vrei să te simți confortabil, dar elegant, atunci combină un trening damă cu un palton. Aceasta este una dintre tendințele care reușește să facă treningul să arate mult mai elegant. Poate părea un element de contrast, dar conferă treningului un aspect foarte îngrijit.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker