Vara s-a sfârșit, dar inspirația din vacanță i-a trimis pe artiști în studiourile de înregistrări și așa iau naștere hiturile de toamnă. Nici buzoianul nostru Kalif, pe numele real Constantin Stâlpeanu, nu face excepție de la regulă, munca sa regăsindu-se zilele acestea în noua piesa „Otra Vez”, compusă alături de Sonny Flame.

„Colaborarea cu Sonny Flame consider că este una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut, deoa­rece se potrivește perfect pe film și subiect ca atitudine și stil”, a declarat Kalif.

Videoclipul piesei a fost filmat în mai multe locații din București și Constanța și este realizat de  brandul „Călătorie Magică”.

„Muzica latină urbană mi-a plăcut dintotdeauna și, la un moment dat, am realizat că asta este muzica pe care vreau să o promovez, pentru că mă definește foarte bine”, a mai spus buzoianul.

„Vor mai fi câteva colaborări interesante”  

Mai mult, piesa face parte dintr-un album exclusiv în limba spaniolă, ce se intitulează „Phoenix” și conține zece piese, albumul fiind disponibil în toate magazinele online din 3 septembrie.

„În majoritatea pieselor sunt trăiri personale, fragmente din viața mea, experiențe plăcute sau mai puțin plăcute, pe care vreau să le împărtășesc cu voi și nu numai, fiind compuse într-o limbă internațională sunt sigur că vor trece peste foarte multe bariere ca și zonă geografică. Vor mai fi câteva colaborări interesante, dar prefer să le păstrez în secret până la data lansării. Întreg materialul este un produs independent la care s-a lucrat timp de un an”, a mai adăugat cântărețul.

Înaintea acestei piese, Kalif a mai lansat, pe 8 iulie, „Balenciaga”, colaborare cu Jefe, piesă ce a acumulat peste 21.000 de vizualizări în mai puțin de două  luni. Cei doi au făcut turul emisiunilor estivale. De asemenea, buzoianul a mai semnat în trecut colaborări cu fiica lui Florin Salam, Betty, cu Adina Răducan, Alex Mica și Ro­xanna.

DISTRIBUIȚI
loading...