Liberalii i-au validat, luni, în ședința conducerii partidului, pe cei care vor conduce interimar filialele PNL din București, ca urmare a demisiei fostelor conduceri, după scorul mic la europarlamentare.  Astfel,  la sectorul 1 a fost validat Sebastian Burduja, la sectorul 2 – Monica Anisie, la sectorul 3 – Antonel Tănase, la sectorul 4 – Pavel Popescu, la sectorul 5 – Cristian Băcanu, iar la sectorul 6 – Ciprian Ciucu. Noul lider al PNL Sector 3, Antonel Tănase, a încercat, fără succes, să devină deputat PNL de Buzău la alegerile din iarna anului 2016, în echipa de import din care a făcut parte și Teodor Atanasiu, care a tras biletul necâștigător pentru Senat.

De asemenea, pentru Biroul interimar de conducere al PNL București, Violeta Alexandru, șefa organizației, i-a propus pe Bogdan Glăvan, Victor Picu, Ovidiu Raetchi, Daniel Ciungu, Dragoș Dincă și Cristina Trăilă.

Pe 25 iunie, Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, în ședința Biroului Executiv al partidului, în funcția de președinte interimar al PNL București, propunerea fiind făcută de președintele liberal. Votul pentru Violeta Alexandru a fost unul pozitiv, chiar dacă peste 600 de liberali au semnat, cu o zi înainte de BEx, o scrisoare adresată lui Rareș Bogdan, prin care îi cereau acestuia să preia șefia PNL București.

Pe 3 iunie, Cristian Bușoi a demisionat de la șefia PNL București, precizând că și conducerea națională a partidului este responsabilă pentru scorul PNL în Capitală la alegerile europarlamentare.

DISTRIBUIȚI
loading...