Este pățania unui bucureștean care s-a trezit luat la bătaie la Poșta Câlnău când s-a dus să-i ceară socoteală buzoianului care i-a promis că-i face ca nou autoturismul de lux. Cum nu și-a recuperat nici banii trimiși pentru lucrare și nici mașina pe care a găsit-o dezmembrată, nicidecum reparată, bucureșteanul s-a dus direct la Poliție și i-a făcut plângere.

Buzoianul din Poșta Câlnău a avut o variantă diferită, însă polițiștii nu prea l-au crezut. Luni, după aproape cinci luni de cercetări, l-au reținut pentru 24 de ore.

,,În data de 11 februarie, polițiștii de investigații ­cri­minale au luat măsura reținerii unui bărbat de 32 de ani din comuna Poșta Câlnău sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere.

În continuarea cerce­tărilor polițiștilor legate de o infracțiune de lovire sau alte violențe, faptă comisă în luna septembrie 2018 față de un bucureștean, a reieșit că incidentul s-a produs pe fondul unor discuții legate de promisiunea efectuării unor reparații la un autoturism de lux.

Ulterior, tânărul de 32 de ani ar fi vândut mai multe componente de la autoturismul bucureșteanului, banii obținuți fiind utilizați în scop personal.

Polițiștii de investigații criminale continuă cerce­tările pentru documentarea întregii activități infracțio­­nale, buzoianul urmând a fi prezentat parchetului în ve­derea luării măsurilor legale”, precizează reprezentanții Biroului de presă al IPJ Buzău.

DISTRIBUIȚI
loading...