UPDATE Tânărul va fi cercetat sub control judiciar, măsura dispusă de procurorul de caz fiind valabilă 60 de zile.

Tânărul care miercuri seară a lovit cu mașina un minor aflat pe bicicletă și a fugit de la locul accidentului a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

Joi, acesta circula pe strada Răchitei din direcția Transilvaniei către strada Pasajului, și ajuns în intersecție cu strada din urmă, a acroşat un copil biciclist care circula pe strada Pasajului şi care nu ar fi oprit la semnificația indicatorului „STOP”. Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale. Diagnosticul medicilor a fost de traumatism caranio-cerebral prin accident rutier iar după ce a fost stabilizat a fost transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.

Tânărul, care nu are permis de conducere, a părăsit locul accidentului imediat după producerea acestuia, abandonând mașina acolo.

Tânărul Hagi L. Turcan are 18 ani, dar este cunoscut în cartierul Simileasca drept Hagi Tănăsău, și provine dintr-o familie de romi înstărită.

Mașina pe care o conducea fără permis miercuri după-amiază, o autoutilitară Renault Master, aparține unor cunoscuți plecați în străinătate. I-ar fi fost lăsată în grijă să se ocupe de vânzarea ei însă Hagi a decis să plece cu ea la plimbare.

De altfel, tânărul este un împătimit al mașinilor, în special a celor de lux. Deși nu are permis de conducere, se fotografiază chiar și la volanul unor autoturisme, iar dovadă sunt fotografiile de pe pagina sa de Facebook.

DISTRIBUIȚI
loading...