Buzoienii care doresc să-și achite taxele și impozitele locale și vor să evite aglomerația care se înregistrează la Direcția Economică a Primăriei în primele trei luni ale anului – perioadă în care se beneficiază de o bonificație de 20 la sută – au la dispoziție mai multe alternative.

Astfel, municipalitatea anunță care sunt punctele din oraș unde vor putea fi plătite taxele și impozitele locale:

  • sediul Primăriei municipiului Buzău, la camera 35 din Direcţia de Finanţe Publice Locale;
  • sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor, aflat la etajul I din Galleria Mall;
  • toate oficiile poştale din municipiul Buzău.

De asemenea,  taxele și impozitele locale pot fi plătite și on-line, folosind site-ul naţional www.ghișeul.ro sau www.primariabuzau.ro, în ultima situație după obținerea datelor de autentificare de la primărie.

 

DISTRIBUIȚI
loading...

2 COMENTARII

  1. Pot evita inghesuiala, doar prin eliminarea pensionarilor. Si nu numai la taxe , ei se inghesuie dedisdedimineata in statiile de autobus, la deschiderea marketurilor, la CEC sau alte banci, oriunde, parca sunt dementi. Am vazut inghesuieli fara rost la tv. la aghiasme, la pupaturi de moaste… ai zice ca vine maine sfarsitul lumii. La cate o promotie , la cumparaturi, sapcaliosii fac crima de om numai sa fie ei primii. Am vazut femei in varsta lesinate, cazute pe jos, numai sa ajunga sa cumpere un „kakat”. Intentionat de se face coada undeva, imediat apar sapcaliosi, batrani si batrane, nici nu intreaba ce-i acolo. Merg uneori spre Rm. Sarat si acolo la „Experimentala” de fiecare data este o coada de batrani. Micul magazin deschide tarziu, uneori dupa ora 10.00. Acolo este coada de la ora 6.00-7.00 si sa nu credeti ca aduce magazinul niscaiva bunatati ieftine. Ei se simt f. bine la inghesuiala, la coada, inca de pe timpul cand in fiecare zi se faceau cozi la tacamuri, la lapte, la mezeluri.

Comments are closed.