PRO România, partidul condus de Victor Ponta, are, probabil, cea mai complexă listă de candidați la alegerile europarlamentare de luna viitoare și este cotat, la ora actuală, ca o forță politică importantă în România, cu un procent de peste nouă la sută în mai toate sondajele de opinie, se arată într-un comunicat de presă al organizației județene a acestei formațiuni politice. „Cu trei foști premieri pe primele patru locuri – Victor Ponta, Mihai Tudose și Iurie Leancă (Republica Moldova) – dar și cu comisarul european Corina Crețu, putem afirma cu certitudine că partidul  va obține un scor foarte bun pe 26 mai și va reuși să trimită în Parlamentul European oameni de valoare, cu o bună pregătire profesională și vorbitori de mai multe limbi străine, spre deosebire de alte formațiuni politice, ale căror candidați nu prea vorbesc bine nici româna”, se arată în comunicat.

Sursa citată reiterează susținerea PRO România Buzău, pentru ca organizația să fie reprezentată la Bruxelles de fostul premier Mihai Tudose, „profesionist desăvârșit care, așa cum a afirmat public, nu a cedat presiunilor făcute de mai marii partidului care-l nominalizaseră și a fost nevoit să-și dea demisia pentru a nu încălca legea”.

De altfel, buzoienii din PRO România și-au manifestat și public această susținere prin delegația buzoiană, formată din 90 de membri – condusă de coordonatorul principal Felix Rache și de coordonatorii județeni Viorel Dobre, Viorel Ștefu, Nicu Cristian și Doru Muzgoci – care au participat, duminică, la lansarea candidaților acestei formațiuni politice la alegerile europarlamentare. De asemenea, stafful PRO România Buzău a fost prezent în Capitală încă de sâmbătă, unde a participat, alături de conducerea centrală, la un training pentru alegerile din 26 mai.

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Ah, gramatica! Cristi, lasă politica, fiindcă și așa nu ai înțeles mai nimic, de vreme ce veninosul antiromân Cristian Preda, lepra de la noul Ștefan Burghiu, ar avea vreun strop de onorabilitate. Se scrie corect „ați văzut”, nu „a-ți”; habar nu aveau „ce-i” cu ei(ce e(ste) cu ei, nu „ce-s” cu ei; „văgăunile”, nu „văgăunele”(o văgăună-două văgăuni, nu două văgăune!). Cam multe greșeli pe centimetru pătrat, nu ți se pare că ai avea alte îndatoriri față de sine înainte de a te erija în părerolog inept?

  2. mihai tudose- autorul uneia dintre cei mai mari gafe din politica romaneasca- isi da demisia, fericit ca ramane vicepresedinte al psd, exact in ziua in care sosea in Romania primul ministru al Japoniei, care in locul intrevederii pe care trebuia sa o aiba cu omologul sau roman a fost plimbat prin Herastrau.

  3. Aici la PRO-Romania, daca in membrii sai as avea ceva incredere, chiar la sef am mari dubii. Dau timpul inapoi si vad acolo un individ fara pic de onoare, un individ mincinos, invidios, ce doar ptr. a pacali este bun. La trei cuvinte unul era de „Basescu”. L-a lasat pe Basescu si acum l-a luat pe Dragnea si nu-i data sa nu-l pomeneasca. L-a pacalit pe neinspiratul Antonescu si l-a facut din om neom, l-a facut sa-si tradeze doctrina si istoria, l-a pacalit pe Tariceanu si uite ca acum iarasi multi sunt pacaliti. „Ala micu” a fost pacalit dar uimirea mea este la Corina Cretu. Cum de nu vede? Ponta nu-i mai bun decat Dragnea, ba este mult mai periculos, degeaba spune el ca a invatat multe. „Lupul isi schimba parul , dar naravul ba”. Primarul Toma nu-i de „marimea” lui Ponta sau Dragnea, mai degraba undeva langa Chirica din Iasi, Cristian Diaconescu sau Creistian Preda, undeva unde persista si onoare . Maidanezul Ponta, n-o sa aduca nimic bun, este un plagiator avansat fara merite dupa ce a intrat in politica fiind valetul lui Nastase. El are carte cat si Olguta Vasilescu, numai ca ea a fost „scolita” peste noapte de Vadim Tudor. Astea sunt suferinta poporului roman si n-o sa scapam de ei, stiu bine sa amagesca. „Camasile albe” veneau in valuri pe timpul lui Ponta, acolo la Bucurest, acum acolo la Craiova tot valuri-valuri vin, la porunca lui Dragnea. Ei stiu sa minta si sa manipuleze si de a-ti vazut intervievatii, habar nu aveau ce-s cu ei pe acolo, adusi fortat de prin vagaunele adiacente, din intreprinderi, etc.

Comments are closed.