Organizația județeană a Uniunii Salvați România are, începând de duminică, un președinte ales statutar. Aurel Simion a fost ales în această funcție, după ce l-a învins la vot pe președintele interimar Valeriu Mocanu.

,,Filiala județeană a USR Buzău începe campania electorală pentru președinția României într-o nouă formulă de conducere cu un Birou Județean format din Aurel Simion – președinte, Grigore Minculescu, Georgeta Nicoară, Laurențiu Moldoveanu, Răzvan Amza, Mădălina Munteanu – vicepreședinți, Mirela Ion, Claudia Cristea, Răzvan Raită, Izabela Ilie, Marius Suditu, Constantin Petriceanu, Adriana Susma – membri în Biroul Județean. În Comisia de Arbitraj a filialei vor activa Marina Mocanu, Adrian Munteanu, Marius Mocănaș, Cristina Tudor și Lăcrămioara Minciună”, se arată într-un comunicat de presă al organizației.

De la alegerile europarlamentare, când USR Buzău a obținut, alături de aliații din PLUS, un rezultat notabil – 14,4 la sută la nivelul județului, clasându-se pe locul al treilea, după PSD și PNL, și 24,1 la sută la nivelul municipiului, situându-se pe primul loc, înaintea PSD, respectiv PNL – organizația județeană a Uniunii Salvați România se află la al treilea președinte. Irinel Cîrstea a fost silit să demisioneze după mai multe isprăvi care l-au adus în atenția conducerii centrale a partidului, printre care organizarea defectuoasă a vizitei la Buzău a ­li­derului național, Dan Barna, candidatul USR-PLUS la președinția României. I-a urmat, cu caracter interimar, Valeriu Mocanu, care a cedat funcția după alegerile de duminică.

DISTRIBUIȚI
loading...

3 COMENTARII

  1. Nu vă mai bateți capul, tartorul din umbră al Uniunii Sabotați România (smucitul Kholdeia) face listele cu eligibili dintre apatrizii de polistiren ai generației facebook în toate județele!

  2. La Buzău, acronimele: U.S.R. și P.S.D, sunt SINONIME, sau folosite împreună, se poate forma cu ușurință PLEONASMUL. Duminică a fost ales un președinte care până în iunie (pe la jumătate) nu a mai dat pe la partid de prin decembrie 2017, mai exact de cand a picat primul birou judetean/local la buzau. Pe parcursul acestui timp „mort” nu se stie cu siguranță dacă și-a mai platit cotizatia lunară. In iunie 2019 „a inviat” ca pasărea Pheonix fin propria-i cenușă, de unde nu se mai stia nimic de el, incepuse sa vină la toate sedințele săptămânale, ba chiar promovat de „capii” filialei sa candideze la fel de fel de functii pe acolo si mai mult, ca membrii filialei sa-l voteze desi marea majoritate a membrilor prezenti erau noi si practic 90 la sută din acestia nu îl cunoșteau, ciudat, nu ? Pe intreg parcursul anului 2019, au fost admisi membrii de partid cu duiumul, adică marea majoritate a membrilor filialei USR Buzau. In toată filiala de la Buzău, doar 5 membri au vechime în partid mai mare de un an, cu acestia vreti sa mergeti inainte oameni buni ? Acești membri și-au admis în partid toate cunoștințele care au acceptat mai împinși de la spate sau nu, inclusiv copiii , soții și soțiile acestora. În USR Buzău sunt oameni mult mai periculoși decât la PSD pentru că în cel dintâi partid, pe lângă pilele și interesele pe care le au ambele organizații, USR-istii mai au un atu, sunt si destepți. În concluzie, mafia din partidele românești nu moare ci doar renaște sub tot felul de denumiri și asa zise aspirații noi și revoluționare care își formează ca motto exact ce vrea „prostul” de om de rând să audă. Aveți grijă ce votați oameni buni ! Nu vă mai incredeți în partide ! România a fost furată și vandută demult, irecuperabil ! Nu mai visați la cai verzi pe pereți !

Comments are closed.