Daunatorii sunt foarte problematici, motiv pentru care este posibil sa ai nevoie de foarte mult timp si de energie pentru a scapa de ei. Iar odata ce ai scapat, mare s-ar putea sa-ti fie mirarea atunci cand vei vedea ca s-au intors. Doar pentru ca ai luat masuri pentru a scapa de daunatori, nu inseamna ca acestea sunt si eficiente pe termen lung.

Indiferent daca te lupti impotriva daunatorilor de unul singur sau angajezi pe cineva pentru a se ocupa de aceasta problema, exista multe lucruri pe care trebuie sa le stii despre combaterea daunatorilor. Impreuna cu echipa de la PestRepeller ti le vom prezenta in randurile urmatoare.

Trebuie sa insisti pentru a scapa de daunatori

Asa cum spuneam, nu este chiar atat de simplu sa scapi de daunatori, ci vei avea nevoie de foarte mult timp, energie si de rabdare.

Daca folosesti o solutie anti-daunatori, o singura pulverizare nu este suficienta. Iar asta deoarece daunatorii vor depune oua sau larve care nu vor fi afectate de stropirile efectuate. De aceea, pulverizarile ar trebui repetate pentru ca rezultatele sa fie cat mai eficiente.

De asemenea, trebuie sa te asiguri ca daunatorii nu au acces catre locuinta ta. Crapaturile si fisurile din pereti trebuie sigilate, iar la geamuri si usi ar trebui sa montezi plase anti-insecte si daunatori.

Un dispozitiv cu ultrasunete are efecte pe termen lung. Este insa important sa il lasi sa functioneze in mod continuu si nu doar doua saptamani pana cand combaterea a fost facuta in totalitate. Iar asta deoarece ultrasunetele emise au si rolul de a preveni prezenta daunatorilor.

Nu uita de curatenia regulata

Desi curatenia poate parea ca nu are legatura cu daunatorii, acest detaliu poate reprezenta radacina problemei tale! Inainte, in timpul si dupa ce te-ai ocupat de daunatori, trebuie sa va mentineti casa cat mai curata.

Reziduurile alimentare si sursele de apa ramase vor atrage daunatorii, ceea ce va face si mai dificila combaterea lor. Curatenia este probabil cea mai buna metoda de a preveni prezenta daunatorilor.

Combaterea trebuie efectuata si in exteriorul casei

Curatenia nu ar trebui facuta numai in bucatarie sau numai in interiorul casei. Mentinerea curata a curtii tale te va ajuta, de asemenea, sa elimini daunatorii din casa. Incearca sa indepartezi orice atractie, iar astfel daunatorii nu vor fi foarte tentati sa iti viziteze gospodaria.

Daca ai arbusti, plante sau alte frunze in afara casei tale, asigura-te ca acestea sunt la o distanta de cel putin sanse centimetri de fundatia exterioara. Acest lucru va limita accesul daunatorilor din locuinta ta.

De asemenea, ar trebui ca apa sa nu ramana in preajma casei dupa ploaie. Jgheaburile ar trebui curatate, iar ferestrele si geamurile cat mai intacte, astfel incat sa nu existe zone de acces pentru daunatori.

Angajeaza un profesionist

Sigur, exista multe dispozitive anti daunatori si multe trucuri la care poti apela. Daca acestea nu dau rezultate iar toata munca ta pare a fi in zadar, atunci ar trebui sa optezi pentru serviciile unui profesionist.

El va avea instrumentele, cunostintele si experienta necesara pentru a te ajuta sa scapi de daunatori. Cu toate acestea si costurile vor fi pe masura rezultatelor.

Ai incredere in ultrasunete

Cu toate acestea, inainte de a plati un profesionist, ar trebui sa incerci ultrasunetele. Foloseste dispozitivele cu ultrasunete din oferta PestRepeller si vei reusi sa scapi de daunatorii de orice tip. Rezultatele vor aparea rapid si vor fi pe termen lung.

Intra pe PestRepeller.ro pentru a descoperi mai multe solutii eficiente de combatere a daunatorilor de orice tip.

 

DISTRIBUIȚI
loading...