sâmbătă, 06 iunie 2020

Zeci de buzoieni au beneficiat de o mulţime de preţuri mici la deschiderea noului complex Global Cash & Carry (foto)

            Zeci de buzoieni au aşteptat ieri deschiderea hipermarketului Global Cash & Carry, care s-a mutat într-o locaţie nouă, mult mai atrăgătoare. Complexul comercial din strada Transilvaniei, situat la ieşirea înspre localitatea Verneşti, şi-a aşteptat clienţii cu o gamă diversificată de produse, respectiv legume şi fructe proaspete, vitrină asistată de mezeluri şi brânzeturi, produse de băcănie şi industriale, jucării sau plante decorative şi multe altele.

            Zeci de buzoieni au aşteptat ieri deschiderea hipermarketului Global Cash & Carry, care s-a mutat într-o locaţie nouă, mult mai atrăgătoare. Complexul comercial din strada Transilvaniei, situat la ieşirea înspre localitatea Verneşti, şi-a aşteptat clienţii cu o gamă diversificată de produse, respectiv legume şi fructe proaspete, vitrină asistată de mezeluri şi brânzeturi, produse de băcănie şi industriale, jucării sau plante decorative şi multe altele. Preţurile foarte mici şi mulţimea de promoţii realizată pentru multe dintre produsele Global, au făcut ca cei care au trecut pragul hipermarketului să nu plece fără a face câteva cumpărături. În acest sens, buzoienii au cumpărat produse alimentare, fructe şi legume, produse de îngrijire a casei, articole de îmbrăcăminte sau chiar şi veselă.

            Noul complex comercial care reprezintă o investiţie de aproape un milion de euro cu capital în întregime autohton, se întinde pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi şi beneficiază de o parcare cu o capacitate de peste 80 de locuri.

            Clienţii Global Cash & Carry au trecut şi pragul cafenelei deschisă în incinta complexului şi al fast-food-ului Toledo, precum şi al magazinului de produse tradiţionale Transilvănene LeFruMarin.

        Noul complex comercial beneficiază totodată şi de o farmacie şi un bancomat.  Acesta va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 7.30 – 21.00 şi duminică, între orele 8.00 – 18.00. În perioada Sărbătorilor de Iarnă, Global Cash & Carry va fi închis în zilele de 25 decembrie 2012 şi 1 ianuarie 2013.

            Hipermarketul Global îşi desfăşoară activitatea în sistem cash & carry, care reprezintă cea mai modernă formă de comerţ en-gros, cu autoservire şi plata pe loc. Într-un magazin de discount, articolele de uz curent au preţurile cele mai mici. Cu toate că spre sistemul cash & carry merg cei care cumpără pentru a revinde, ţinta vizată fiind persoanele juridice – micile magazine care se aprovizionează angro, Global vinde produsele atât en-gros, cât şi en-detail, şi pentru persoanele juridice şi pentru fizice. O altă caracteristică a sistemului este plata cash, spre deosebire de alţi distribuitori angro, care acceptă plata facturilor la un termen ulterior.

 

{vsig}articole/2012/12/06/gobal{/vsig}

loading...
error: Content is protected !!