Actualitate

Week-end plin la Permise și Înmatriculări

Se lucrează în acest week-end la Permise și Înmatriculări.

Astăzi, 18.11.2023 sunt  14 examinatori pe traseu, 12 pentru categoria B și doi pentru profesioniști, dar și cinci ghișee deschise pentru înmatriculări, între care unul fără programare online, și unul pentru operațiuni privind permisele.

Se lucrează atât astăzi cât și mâine, polițiștii de la Buzău fiind ajutați, în acest weekend, de șase examinatori de la Vaslui.

„Le-am promis buzoienilor respect și parteneriat ca și componente ale normalității.
În această dimineață le pot spune oamenilor, fără nicio reținere, că suntem cu S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău la standardul normalității: spații corecte de parcare și adresabilitate, termene rezonabile la programări, inclusiv ghișeu zilnic de înmatriculări FĂRĂ PROGRAMARE ONLINE. Buzoienii pot înmatricula în orice zi autovehiculul, iar la proba practică pentru obținerea permisului suntem la 47 de zile, un termen rezonabil.
A fost o implicare mare din partea tuturor, dar satisfacția este pe măsură.
Le mulțumesc colegilor pentru efort, atât celor de la Permise și Înmatriculări Buzău, cât și celor detașați de la Vaslui si Bacău și celor de la I.P.J. Buzău, care ne-au venit în sprijin„, a transmis Daniel Țiclea, prefectul județului.

Articole similare