ActualitateCultură

Vunk cântă la Buzău

VUNK  se pregătește să concerteze la Buzău. Ei  le dau buzoienilor întâlnire la concertul pe care îl vor susține pe 10 februarie.

„Dorul are multe forme și multe manifestări, dar dorul de public are o singură vindecare: concertul! Cu dor de voi venim să vă plimbăm prin toate colțurile sufletelor voastre, cu cele mai cunoscute cântece VUNK”, spun membri trupei.

Cu dor de buzoieni vor veni pe 10 februarie, la O’Brothers Social Pub,  ca să strige cât pot de tare : „Felicitări, ai reușit!“, „Pleacă”, „Scapă-mă de ea”, „Așa și”, „1000” sau „Vino du-te”.

„Noi venim cu dor și poftă. Pe voi vă așteptăm să veniți cu sufletul deschis, cu zâmbetul pe buze și încredere că, așa cum se întâmplă la orice concert VUNK, vii de-o vârstă și pleci mai tânăr!”, este mesajul trupei pentru buzoieni.

Reamintim că în 2019 Vunk a celebrat două decenii și jumătate pe care le-a spus în două ore și jumătate prin muzică, într-un concert incendiar la Sala Polivalentă. De atunci, trupa  a mai lansat și piesa „Ajunge”, cu un proiect video înregistrat în timpul concertului aniversar „Deja Vu”.

Articole similare