marți, 26 mai 2020

Vrei sa colaborezi cu o casa de avocatura profesionista? Iata cum o alegi!

 In teorie, alegerea unui avocat sau a unei case de avocatura pentru o colaborare fructuoasa pare simpla. In practica, lucrurile stau cu totul diferit. Astazi, pe piata juridica, nu este suficient sa mergi pe o recomandare pentru cea mai buna casa de avocatura, ci e important sa iei in calcul si alte criterii care te pot ajuta sa afli mai multe lucruri despre respectiva societate profesionala de avocati. In cele ce urmeaza, vei afla de ce trebuie sa tii cont pentru a te asigura ca ai semnat un contract cu o casa de avocatura care ofera servicii ireprosabile atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere cantitativ!

Cauta informatii in mediul online

O casa de avocatura profesionista ar trebui sa aiba un site de prezentare in care sa detalieze tipul de servicii juridice pe care il ofera clientilor sai, experienta pe care o detin avocatii din cadrul echipei, precum si multe alte informatii si noutati din domeniul juridic. O imagine buna in mediul online, precum si cateva recenzii care sa certifice intr-o oarecare masura profesionalismul cu care se identifica sunt esentiale pentru mentinerea reputatiei. Atunci cand vrei sa colaborezi pe termen lung cu o casa de avocatura, asigura-te ca ai primit suficiente informatii incat sa iti faci o viziune de ansamblu si nu ezita sa contactezi telefonic sau personal oamenii alaturi de care vrei sa lucrezi.

Intereseaza-te in legatura cu onorariul cerut

Fiecare casa de avocatura isi stabileste onorariul in functie de cazurile pe care le are in desfasurare. Prin urmare, e important ca atunci cand alegi unul sau mai multi avocati care sa lucreze pentru compania ta, sa intrebi exact care este tipul de onorariu cerut si pentru ce anume vei plati. Spre exemplu, casa de avocatura NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii) este o societate de avocati care se ghideaza dupa principiul New Law si care isi propune sa schimbe piata juridica actuala. Mai exact, New Law presupune eliminarea facturarii orare, a timesheet-urilor si a tuturor discutiilor cu clientii referitoare la timpul alocat unui task. Onorariile la aceasta casa de avocatura reprezinta de fapt un fel de abonament pe care clientii se angajeaza sa il plateasca in functie de complexitatea cazurilor cu care se confrunta si de solutiile pe care le primesc. Aceasta modalitate de plata a onorariului se dovedeste a fi din ce in ce mai eficienta, intrucat traim intr-o era a schimbarii, in care solutiile trebuie sa fie mai rapide si mai eficiente pentru ca activitatea economica a persoanelor juridice sa nu aiba de suferit.

Testeaza modul de comunicare

E important sa te intelegi bine inca de la inceput si sa comunici eficient cu reprezentantii societatii de avocati la care ai apelat, intrucat acest aspect este primordial in rezolvarea problemelor juridice cu care te confrunti. O casa de avocatura profesionista precum NZA va sti sa iti ofere cele mai bune metode de comunicare si sa iti puna la dispozitie tehnologia, astfel incat comunicarea sa se desfasoare atat fata in fata, cat si de la distanta. Avocatii din cadrul NZA sunt de parere ca timpul trebuie valorificat la maximum, prin urmare se declara deschisi catre orice tip de comunicare ce poate veni in avantajul clientilor lor.

Pentru mai multe detalii legate de ariile de expertiza de care se ocupa casa de avocatura NZA, intra pe site-ul www.nza.ro si consulta oferta de specialitate.

 

 

loading...
error: Content is protected !!