duminică, 07 martie 2021

VIDEO Vedeta TV Liviu Vârciu a rămas fără permis la Buzău

Liviu Vârciu a rămas fără permis de conducere la Buzău. Vedeta de televiziune a fost surprinsă de radar conducând cu 107 m/h în localitate, motiv pentru care s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile dar și cu o amendă consistentă. Polițiștii rutieri din Buzău i-au reținut permisul de conducere lui Vârciu în timp ce acesta filma pentru canalul său de YouTube. Ulterior, artistul a postat înregistrarea video.

Totul s-a întâmplat pe 4 februarie, pe DN2E85, în localitatea Poșta Câlnău.

Artistul de la ”Te cunosc de undeva” a postat vlogul pe canalul său de Youtube, iar în imagini se vede că acesta este surprins că se afla în localitate, spunând că era convins că limita de viteză era de 70 kilometri pe oră. Polițistul îi explică faptul că radarul l-a surprins fix pe o porțiune cu limita de viteză de 50 km/h.

„Ce-am făcut?”, l-a întrebat Liviu Vârciu pe polițistul care l-a oprit în trafic. ”Ați fost înregistrat cu aparatul radar cu 107 km la oră în localitate. Asta înseamnă că măsura de reținere a permisului (..) plecați cu o dovadă de 15 zile și cu o perioadă de suspendare de 90”, i-a explicat polițistul de la Rutieră lui Liviu Vârciu.

”Tre să dau examen?”, a cerut lămuriri vedeta de la Antena 1. ”Se dă examenul, da, 13 din 15 întrebări, ulterior beneficiați de reducere la 30 de zile, după ce promovați examenul.”, a detaliat polițistul.

Încă de la începutul anului, oamenii legii i-au luat talonul pe motiv că ar fi fost ITP-ul expirat, cântărețul a rămas acum și fără carnetul de conducere! Liviu Vârciu a făcut și o glumă, spunând că mai are să-și piardă mașina.

”Când o comiți, când ești blestemat! (…) În rest, ce să vă zic, bine sănătos, am nervii slabi. Într-o săptămână am rămas fără talon, fără cheie și fără permis. Mai am să rămân fără mașină”, a spus Liviu Vârciu pe vlog.

Când polițistul de la rutieră i-a cerut lui Liviu Vârciu să semneze actele, acesta a avut și o mențiune de notat.

„Menționez că poliția română și-a făcut treaba, cu un dobitoc care a mers cu 107 km/h…”, a scris Liviu Vârciu.

Deși situația era vizibil supărătoare, iubita artistului amintindu-i și că are drumuri zilnice de făcut către filmări, în mașina artistului s-au făcut și destul de multe glume. Iar fetița cuplului a destins atmosfera.

loading...
error: Content is protected !!