luni, 01 iunie 2020

VIDEO | Un tânăr din Săgeata, băut bine, a făcut prăpăd în parcarea de la Moara Drăgăicilor

Un grav accident de circulație s-a produs joi seară pe DN2 E85, în parcarea restaurantului „Moara Drăgăicilor” din Mărăcineni.

Un tânăr de 24 de ani din Săgeata, băut binișor, a pierdut controlul volanului la ieșirea de pe podul Mărăcineni și a ajuns in parcarea restaurantului unde a lovit trei mașini. Două persoane au rămas încarcerate în urma impactului violent, fiind necesară intervenția echipajelor ISU. Este vorba despre șoferul de 24 se ani și un pasager din mașina sa, de 21 de ani, de asemenea din Săgeata, dar care a suferit răni minore. Tot în mașina tânărului se mai afla și o fată de 18 ani, din Vadu Pașii, care a scăpat cu răni ușoare. Alte trei persoane care se aflau într-una dintre mașinile lovite de autoturismul scăpat de sub control au avut nevoie de îngrijiri medicale, este vorba despre două femei de 55 de ani și 63 de ani, și un bărbat de 64 de ani, lovit rău la un picior. Acestea au ajuns la spital cu mașinile unor apropiați înainte ca echipajele de salvare să ajungă la fața locului.

Șoferul vinovat a fost testat alcoolscopic iar etilotestul a indicat o valoare de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta are picioarele fracturate, dar și alte traumatisme, la fel și fiind rănit cel mai grav dintre toate cele cinci victime rezultate în urma accidentului.

loading...
error: Content is protected !!