joi, 21 ianuarie 2021

VIDEO Un hoț a îngropat bunurile furate, inclusiv un televizor LED, în grădină

Hoții sunt tot mai surprinzători în modul de acțiune. Poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Râmnicelu, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat luni o percheziţie domiciliară pe raza localității Balta Albă, la o persoană bănuită de de furt calificat. Fapta a fost sesizată poliției în data de 6 ianuarie, de către o femeie în vârstă de 70 de ani care avea grijă de locuință, proprietara fiind plecată. Din verificări s-a stabilit faptul că bănuitul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, în perioada 24 decembrie 2020 – 06 ianuarie 2021 ar fi pătruns într-o locuință din localitatea de domiciliu prin forțarea sistemului de închidere și ar fi sustras mai multe bunuri. Persoana vătămată a aproximat prejudiciul la 7000 de lei.

La percheziţiile efectuate, polițiștii au găsit toate bunurile furate îngropate în curtea individului bănuit de furt, inclusiv un televizor tip LED. Încă funcțional, date fiind condițiile de păstare, bunul identificat, precum și mai multe bijuterii găsite tot îngropate au fost ridicate în vederea restituirii persoanei vătămate.

Față de bănuit a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

loading...
error: Content is protected !!