Actualitate

VIDEO / UMB, mobilizare extraordinară pe A7 Buzău-Focșani

Umbrărescu începe anul 2023 în forță! Peste 100 de camioane parcate ,,la linie” urmează să intre în şantier pe cele trei loturi ale secţiunii Focşani-Bacău (contractele de execuţie pentru cei 96 de kilometri au fost semnate pe 15 decembrie 2022), iar la primăvară ar putea ,,ataca” şi Autostrada Bacău-Paşcani în funcţie de decizia CNSC care va analiza contestaţiile Danlin XXL depuse (deocamdată) pe primele două loturi.

De asemenea, Umbrărescu a început și lucrările pregătitoare pe primul lot al Autostrăzii Buzău-Focșani. În zilele următoare urmează să semneze contractele de execuţie şi pe loturile de mijloc cu o lungime de 67 kilometri, după reevaluare, în urma contestaţiilor admise ale turcilor de la Tekfen, nefiind depuse noi contestaţii.

Prin urmare, în următoarele săptămâni vom vedea pe Autostrada Moldovei „furnicuțele lui UMB” lucrând pe 7 loturi de la Buzău la Bacău. 82 de kilometri între Buzău şi Focşani şi alţi 96 kilometri între Focşani şi Bacău, în total 178 km. La aceşti 178 de kilometri s-ar putea adăuga alţi 77 de kilometri, deci ar putea ajunge la şantiere pe 255 de kilometri din cei peste 320 dintre Ploieşti şi Paşcani. Termenele de execuţie sunt de la 20 de luni pentru loturile scurte la 30 de luni pentru cele lungi, de exemplu pe secţiunea Buzău-Focşani, lotul Domneşti Târg-Răcăciuni cu o lungime de 39 de km. are termen de 30 de luni.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker