vineri, 14 august 2020

VIDEO: Tânăr din Berca, înecat în mare după ce a salvat o femeie aflată în pericol

Un tânăr de 32 de ani, din Joseni, comuna Berca, s-a înecat, vineri după-amiază, la Mangalia, încercând să salveze o femeie aflată în pericol în apele mării. Buzoianul, asistent medical la Spitalul Ojasca, nu a mai reușit să iasă la mal, fiind dus de curenți în larg.

Turiștii aflați, vineri după-amiază pe plaja Laguna din Mangalia au zărit o femeie care se aventurase în larg, aflată în pericol de înec. Imediat, doi bărbați au sărit în ajutorul acesteia, femeia a fost scoasă la mal. Pe plajă, însă, oamenii au constatat că unul dintre salvatori – tânărul din Berca, aflat cu familia în vacanță – nu a mai ieșit din apă. În căutarea sa a plecat imediat o ambarcațiune ISU, însă operațiunea de căutare a fost sistată din cauza curenților puternici. La aproximativ trei ore, trupul bărbatului a fost zărit plutind în zona stabilopozilor. Acesta a fost scos în cele din urmă, însă manevrele de resuscitare au rămas fără rezultat, decesul fiind pronunțat câteva zeci de minute mai târziu.

Sursa video: cugetliber.ro

1 COMENTARIU

  1. Vina este doar a parazitilor de salvamari care nu erau la program la acea ora, a celor de la ISU care au intrat sa-l caute dar s-au retras ca vezi Doamne erau curenti. Pai voi cand interveniti ma „vitejilor” doar cand apa e lina si eventual nu are mai mult de un metru adancime? Vai de voi de incompetenti! Pacat de el baiat tanar cu o familie frumoasa, a murit din pricina incompetentei si prostiei unora, dar in Romania aceste lucruri fac parte din normalitate.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!