Monden

VIDEO | Surorile Răduță au colaborat pentru un colind

Tatiana și Loredana au lansat cântecul „La creștini noi dăm de veste” și au filmat clipul într-un decor feeric, la Bisoca

Proiectele în familie în prag de sărbători sunt cele mai reușite, iar cu această credință au pornit la drum frumoasele soliste Tatiana și Loredana Răduță, cele două lansând zilele acestea un colind, căruia i-au adăugat un decor de poveste. „Am filmat cel mai frumos videoclip pentru colindul <La creștini noi dăm de veste> alături de sora mea, într-un loc de basm! Vă colindăm împreună în prag de Sărbători!”, promit cele două cântărețe, care vor fi musafiri în casa celor care iubesc cântecele autentice românești.

Îmbrăcate în straie populare și cu zâmbetul pe buze, chiar dacă temperaturile de afară vesteau iarna din toate colțurile, Tatiana și Loredana au ales împrejurimile Bisocăi pentru transpunerea poveștii lor de iarnă, iar ce a rezultat, videoclipul, a reușit să strângă deja mii de vizualizări.

Tot în aceste zile, surorile Răduță au mai fost implicate într-un spectacol caritabil „Suflet lângă suflet”, alături de elevii școlii lor de muzică, „Cântăcioșii lui Răduță”, precum și în evenimentul special „Veniți cu noi de Crăciun”, din cadrul proiectului Christmas Musical.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker