Actualitate

VIDEO | Jandarmul buzoian Dorel Preda, locul II la Campionatul Național de Judo al Internelor

Un jandarm buzoian, plutonierul adjutant șef Dorel Preda, a obținut locul al II-lea la Campionatul Național de Judo organizat de Ministerului Afacerilor Interne, categoria -100 de kg, +35 ani.

Dorel Preda, comandantul grupei de intervenție antiteroristă și acțiuni speciale, s-a remarcat în cadrul competițiilor sportive de acest gen încă din 1995, atunci când a pășit pentru prima dată pe podium. Acela a fost momentul când dragostei pentru Jandarmerie i s-a alăturat și pasiunea pentru sport, iar de atunci acestea au mers mână în mână.

Jandarmul buzoian în vârstă de 47 de ani a participat în fiecare an la concursuri și competiții sportive, câstigând importante premii care i-au făcut cinste atât lui, cât și Instituției pe care o reprezintă. Unicul moment în care plt. adj. șef Dorel Preda nu s-a aflat în inima competiție, a fost atunci când a participat la misiuni internaționale în teatre de operații.

Ultimele premii câștigate au fost în cadrul Campionatului Național de Judo organizat de Ministerul Afacerilor Interne anul trecut, unde a câștigat, de asemenea, locul II, precum și la Campionatul Național al Veteranilor, ocupând un loc pe podium și de această dată.

Pe lângă misiunile curente și propria activitate sportivă, Doru este și instructorul sportiv al jandarmilor buzoieni, alături de care petrece zilnic ore întregi pentru a-i antrena.

Colegii săi îi  transmit „sincere felicitări pentru rezultatele obținute, precum și toată admirația pentru munca depusă și îi mulțumim pentru lecția de voință, tenacitate și implicare!”

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker