sâmbătă, 16 ianuarie 2021

VIDEO: În întâmpinarea Centenarului (XXVIII) / O nouă emisiunie sub titlul „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE“, pe site-ul OPINIA

În perspectiva celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, OPINIA prezintă, în ediţia sa electronică, un ciclu de emisiuni sub titlul „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”, care îşi pro­pune să aducă în atenţia publicului personalităţile, momentele şi simbolurile care au stat la temelia realizării Marii Uniri de la Alba Iulia.

Astfel, o nouă emisiune din seria „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE” a fost postată pe site-ul OPINIA, www.opiniabuzau.ro. Emisiunea de faţă, a douăzeci şi opta din ciclul realizat de doctorul în Ştiinţe Politice Alba Catrinel Popescu, conţine evocarea personalităţii academicianului Anghel Saligny, marele inginer care ne-a lăsat moştenire complexul de poduri de la Cernavodă şi multe alte construcţii industriale, partea a doua a filmului documentar intitulat „Împreună”, dedicat preoţilor militari, şi un Dialog Esenţial cu prof. univ. dr. Mihai Drecin des­pre bănci şi naţiune.

loading...
error: Content is protected !!