sâmbătă, 16 ianuarie 2021

VIDEO: În anul Centenarului (LX) / O nouă emisiune sub titlul „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”

În contextul celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918, OPINIA prezintă, în ediția sa electronică, un ciclu de emisiuni sub titlul „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE”, care își propune să aducă în atenția publicului personalitățile, momentele și simbolurile care au stat la temelia realizării Marii Uniri de la Alba Iulia.

Astfel, o nouă emisiune din seria „UN VEAC DE LA MAREA UNIRE” a fost postată pe site-ul OPINIA. Emisiunea de față, a șaizecea din ciclul realizat de doctorul în Științe Politice Alba Catrinel Popescu, conține evocarea marelui patriot bucovinean Iancu Flondor, artizanul unirii Bucovinei cu Țara Mamă, partea a doua a filmului documentar „Asaltul: Prag și Poartă” și un Dialog Esential cu profesorul universitar doctor Dan Zamfirescu, reputat medievist, despre istoriografia medievală românească, între minciună și adevăr.

In aceasta editie puteti viziona: evocarea marelui patriot bucovinean Iancu Flondor, artizanul unirii Bucovinei cu Tara Mama, partea a doua a filmului documentar "Asaltul: Prag si Poarta" si un formidabil Dialog Esential cu Dl. Prof. Univ. Dr. Dan Zamfirescu, reputat medievist, despre istoriografia medievala romaneasca intre minciuna si adevar. Va doresc vizionare placuta. 🙂

Gepostet von Alba Popescu am Donnerstag, 6. Dezember 2018

loading...
error: Content is protected !!