Actualitate

VIDEO / Impact mortal, surprins într-un live pe Facebook

Muzică lăutărească și live pe Facebook, aceasta era atmosfera din interiorul autoturismului BMW condus de un tulcean de 56 de ani cu câteva minute înaintea impactului care avea să conducă la decesul acestuia și la rănirea a încă șase persoane.

Cel puțin așa rezultă din transmisiunea live făcută de tânăra care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, în care vedem că și femeia aflată în față, lângă șofer, manevra un telefon mobil pe care, în mai multe rânduri, l-a focusat către vitezometrul BMW-ului.

Reamintim că, miercuri noapte, în jurul orelor 22.00, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Brăila către Buzău, un șofer de 56 de ani, din Tulcea, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe aceeași direcție,  de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Brăila. În urma coliziunii, autoturismul brăileanului a ricoșat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Gălbinași; ulterior a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod marginal. De asemenea, autoturismul tulceanului a ricoșat într-o autoutilitară condusă pe direcția Brăila către Buzău, de către un buzoian de 42 de ani, apoi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod marginal. Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 56 de ani, rănirea a trei pasageri ai acestuia – o tânără de 20 de ani, din Galați, altă tânără de 23 de ani, din Bacău și un bărbat de 41 de ani, din Galați -, precum și a șoferului de 38 de ani și a doi pasageri ai acestuia, un bărbat de 62 de ani și o femeie de 60 de ani, ambii din Brăila. 

Sursa video: Reporter Buzoian

Articole similare