joi, 24 septembrie 2020

VIDEO | Fetele de la Amadeus, pe coloana sonoră a unui celebru joc video

Jocuri celebre, cu coloane sonore făcute de artiști extrem de talentați! Și aici se încadrează și fetele din trupa Amadeus, din care fac parte și buzoien­cele Andreea Runceanu și Patricia Cimpoiașu, semn că celebritatea atrage… cele­brități! Este vorba despre jocul video Overwatch, un cunoscut shooter produs de Blizzard, care a lansat recent o provocare către toți artiștii din Europa.

Mai exact echipa Overwatch provocat artiști să realizeze piese plecând de la coloana sonoră a jocului.

„Am făcut echipă cu creatori de conținut muzical și le-am cerut să vină cu versiunile proprii, mixurile sau coveruri ale melodiilor din albumul Overwatch: Cities & Countries și altă muzică semnată Overwatch. O trupă de beatbox, o chitaristă, un DJ de muzică dance electronică, un duo poli-instrumentist și un cvartet… oameni cu stiluri și abordări creative diferite vor veni cu propriile acorduri mu­zicale pe coloana sonoră a jocului”, precizează cei de la Overwatch.

Printre acești artiști din Europa care au acceptat provocarea s-au regăsit și fetele de la Amadeus.

„N-am abordat niciodată genul ăsta de muzică”

„Mulțumim companiei Blizzard că ne-a ales! A fost distractiv să lucrăm la acest tip de proiect, așa că îi mulțumim echipei formată din: Xenti Runcea­nu (sound producer); Răzvan Leucea (director); Cristian Lăzărescu &  Cristian Pistol (camera). Am avut atât de multă treabă frumoasă de făcut în offline încât am lipsit cu desăvârșire în online. Dar am revenit! Șiiiii….. lansăm acest clip nou cu Amadeus. N-am abordat niciodată genul ăsta de muzică, și mor de curiozitate dacă știți despre ce e vorba. Am cântat până acum muzică de film, prelucrări din muzică clasică, pop, rock, dar asta e altceva”, a detaliat Andreea Runceanu pe pagina ei de Facebook.

Reamintim că trupa Amadeus este probabil cel mai apreciat cvartet vocal-instrumental feminin din lumea întreagă. Trupa fondată de buzoianca Andreea Runceanu are pe canalul de Youtube peste un miliard de vizualizări, reușind până acum să concerteze la evenimente internaționale de ținută: Gala Casei de Modă DIOR de la Monte Carlo, în fața lui Vladimir Putin (cu ocazia aniversarii a 75 de ani a președintelui Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev), la petreceri exclusiviste în Dubai, la Bollywood, în duet cu Alessandro Safina, cu chitaristul Guns N’Roses Ron “Bumblefoot” Thal  sau pe aceeași scenă cu Richard Clayderman.

loading...
error: Content is protected !!