Administrație

VIDEO / Cine l-a convins pe primarul din Lopătari să nu mai demisioneze

Săptămâna trecută, Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari, și-a anunțat demisia, invocând motive personale. Vestea a venit ca un șoc pentru locuitorii din Lopătari, iar mulți dintre aceștia i-au transmis mesaje de încurajare primarului și rugăminți de a nu-și părăsi postul de conducere, lăudându-l pentru implicarea de care a dat dovadă în cadrul comunității.

Vineri, Claudiu Constantin a anunțat că, în urma numeroaselor mesaje venite din partea localnicilor, a revenit asupra deciziei de a demisiona și își va continua proiectele de dezvoltare a comunei. Cu toate acestea, primarul a lăsat să se înțeleagă că la baza deciziei inițiale a stat, de fapt, opoziția nejustificată a unor consilieri locali din cadrul Primăriei, care au respins anumite proiecte „doar pentru că pot”, fără a oferi argumente pentru aceste decizii.

„Zilele acestea am înțeles că renunțarea nu rezolvă problemele comunei noastre. Este ceea ce voi mi-ați transmis prin sutele de mesaje și discuțiile pe care le-am avut. În acest an și jumătate am început reconstrucția comunei noastre, în ciuda piedicilor și blocajelor pe care le-am întâlnit deseori, chiar și în Consiliul Local. Unele proiecte inițiate au întâmpinat rezistență din partea unor consilieri locali, care nu și-au înțeles rostul și care au înșelat încrederea pe care voi le-ați acordat-o prin vot. Proiecte importante au fost respinse la vot, neargumentat, blocând dezvoltarea comunei”, a spus primarul din Lopătari.

Claudiu Constantin a mai declarat că sprijinul din partea oamenilor l-a determinat să își continue activitatea și să încerce, în continuare, să inițieze proiecte de dezvoltare pentru comună, în speranța că vor înțelege și consilierii-contra că totul este spre binele comunității.

„Hotărârea cu care m-ați sprijinit m-a îndemnat să merg mai departe pentru îndeplinirea obiectivelor noastre, ale tuturor. Vom demonstra că împreună putem continua proiectele benefice pentru comună și că îi putem responsabiliza pe aceia care le blochează. Este important să punem interesul comunei mai presus de orgolii sau de interese personale. Sunt convins că unitatea de care ați dat dovadă în această perioadă va rămâne prezentă și ne va fi sprijin și de aici încolo. Lopătari este casa noastră de care trebuie să avem grijă împreună”, a încheiat Claudiu Constantin.

Anunț important pentru comuna Lopătari

Anunț important pentru Lopătari

Publicată de Claudiu Constantin pe Vineri, 10 iunie 2022

 

Articole similare