Monden

VIDEO / Buzoianul Kalif testează gusturile estivale ale fanilor cu două piese noi

„Nepedepsită” și „Inima nu mă lasă” sunt propunerile lui Kalif pentru această vară, pe care nu le-a lansat oricum și nici singur. Mai mult, după nouă ani de carieră, buzoianul s-a decis să își facă propriul label, pe care l-a numit „Latino Trap Music”.

Prima piesă, pe care a făcut-o în colaborare cu Mario OMG, se intitulează „Nepedepsită” și a fost primită cu succes de către realizatorii emisiunilor de divertisment, care l-au invitat pe Kalif să o lanseze în studiouri. „După 9 ani de carieră m-am decis să mi fac propriul label și l-am numit «Latino Trap Music». Tot ce se va produce sub această marcă va fi diferit și cu un vibe Latin Urban. Mario OMG este primul proiect de care sunt extrem de mulțumit. Mario este un tânăr de 17 ani, foarte talentat care face muzică de la vârstă de 7 ani. Pe lângă voce, a studiat și cântă la vioară, iar în timpul liber face producție muzicală. Producția piesei am făcut-o împreună, iar linia melodică și versurile sunt compuse de mine”, le-a spus Kalif fanilor în emisiune. Melodia, care a fost lansată la începutul lunii iulie, beneficiază și de un videoclip care a reușit să strângă până acum peste 12.000 de vizualizări.

https://www.youtube.com/watch?v=F4Z2IrMci7Q

Cea de-a doua piesă este mai personală și vorbește despre o iubire care a fost ca-n povești și care încă îi provoacă insomnii artistului. Single-ul „Inima nu mă lasă” a fost scos pe piață miercuri, a primit
like-uri deja și a fost vizualizată de 1.200 de fani. „Ne-am dorit să dăm un start fresh verii cu acest sound și cu această tema muzicală. Vă așteptăm pe YouTube să vedeți în premieră noile noastre proiecte”, a precizat Kalif, care este foarte încântat de rezultatele proiectelor sale.

Articole similare