joi, 22 octombrie 2020

VIDEO | Buzoianca Claudia Colniceanu, invitată să cânte în casa lui Ion Dolănescu la un eveniment de suflet

Eveniment de suflet pentru Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu. Zilele trecute, cei doi artişti au fost naşi de botez pentru nepoţelul celebrului muzicolog şi om de televi­ziune Elise Stan. Unul dintre artiştii care au fost chemaţi să cânte la evenimentul restrâns, găzduit în celebra casă din Caimatei, unde a trăit regretatul Ion Dolănescu, a fost buzoianca Claudia Colniceanu.

Que será, será,Whatever will be, will be!❤️

Gepostet von Claudia Colniceanu am Dienstag, 22. September 2020

Tânăra solistă, studentă la Conservator, a interpretat inclusiv piese din reperto­riul internaţional şi a ţinut să se fotografieze cu celebrii naşi, care la rândul lor au susţinut câteva momente artistice.

„O mare onoare pentru mine să iau parte la un asemenea eveniment!”

„Anul trecut pe 20 septembrie cântam pe scena Festivalului <Ion Dolănescu> de la Târgovişte şi obţi­neam Marele Premiu. Astăzi, tot 20 septembrie, cânt în casa familiei Dolănescu şi am inima plină de bucurie ştiind câţi mari artişti au trecut pragul acestei case. O onoare şi o binecuvântare să fiu înconjurată de atâţi oameni frumoşi!”, a precizat buzoianca.

Claudia a mărturisit că s-a simţit extraordinar la botezul micuţului Alexandru. „O mare onoare pentru mine să iau parte la un asemenea eveniment!  Încă am în suflet bucuria de duminică şi cu siguranţă va rămâne pentru mult timp acolo. Mulţu­mim pentru ospitalitate şi pentru momentele frumoase de neuitat. Ne-am simţit extraordinar! Să ne revedem cu bine în acelaşi cadru de poveste”, a scris Claudia pe pagina ei de Facebook.

Printre invitaţii la eveniment s-a regăsit şi Adriana Bahmuţeanu, cea care a ţinut să transmită şi ea urări de bine micuţului creştinat, mamei, naşilor şi „celebrei bunici”, Elise Stan.

„Bine te-ai încreştinat, dragă Alexandru! Noi, prietenii, suntem lângă tine şi naşii tăi, Doiniţa şi Ionut Dolănescu, mama ta Victoria Stan şi celebra ta bunică Elise Stan! Îţi dorim să fii sănătos, să treci cu bine prin încercările vieţii şi să îţi ­res­pecţi familia! Te iubim şi îţi dorim sănătate şi virtute!  Adică tărie de caracter! Ca înaintaşii tăi! Să îţi dea Du­mne­zeu putere, sănătate şi fericire!! Şi să te bucuri de viaţă, puiule, să îţi aduci ­amin­te că am fost şi noi la botezul tău!“, a fost urarea Adrianei Bahmuţeanu pentru micuţul creştinat.

Elise Stan a fost repartizată profesor la Pătârlagele

Puţin ştiu că celebra Elise Stan, reputat muzicolog şi omul din spatele marilor festivaluri muzicale de la TVR are legături cu Buzăul. Cea care a absolvit Conservatorul ca şefă de promoţie, avându-l profesor pe marele Harry Brauner, şi-a început activitatea profesională în Buzău, fiind cadru didactic la Liceul din Pătârlagele. Cunoscutul muzicolog a ajuns sa fie repartizată la Buzău în urma unei întâmplări desprinse parcă din filmul „Toamna bobocilor”. Momentan, Elise Stan face parte din juriul emisiunii de talente Vedeta Populară de la TVR, emisiune în care  a concurat şi buzoianca Claudia Colniceanu.

Citeşte şi:Celebra realizatoare tv Elise Stan s-a întors după 38 de ani la Pătârlagele, în clasa unde a predat muzica

În vârstă de 21 de ani, Claudia Colniceanu s-a născut în comuna Vintilă Vodă şi a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 5 ani. Buzoianca a fost componentă a trupei etno care s-a numit mai întâi „Sânzienele”, apoi „Mândre sânziene”. Este absolventă a Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău, iar acum studiază la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti (Conservator). Claudia Colniceanu are o voce care promite, ea câş­tigând numeroase premii la concursuri şi festivaluri naţionale, având ocazia să cânte în duet cu Benone Sinulescu în 2017, în emisiunea-concurs „Vedeta populară” de pe TVR.

❤️❤️

Gepostet von Claudia Colniceanu am Dienstag, 22. September 2020

loading...
error: Content is protected !!