marți, 24 noiembrie 2020

Victorii după victorii pentru echipele de futsal

• Luceafărul, 9-3 la Sighişoara, Fortius, 7-5 cu KSE Tg. Secuiesc

Echipele buzoiene de futsal din eşalonul secund merg din victorie în victorie! Două noi succese au fost obţinute şi la sfârşitul săptămânii trecute, în etapa a 17-a, şi Luceafărul, şi Fortius adăugându-şi alte 3 puncte la zestrea din clasament. De remarcat, în mod special, este parcursul Luceafărului, care a bifat pe terenul ultimei clasate, Pro Tineret Sighişoara, cea de-a şasea victorie consecutivă de la startul returului.

După o primă repriză echilibrată, încheiată de buzoieni cu un avantaj minim, 3-2, jucătorii lui Iulian Trăsnea şi Georgian Marcu s-au dez­lănţuit după pauză, când au mai punctat de încă 6 ori, faţă de o singură reuşită a gazdelor. Scor final, 9-3, iar Luceafărul îşi consolidează po­ziţia secundă în clasament, la 5 puncte distanţă de lider, Clujana Cluj Napoca.

Spectacol a făcut şi Fortius, într-un meci disputat în Sala LPS. Echipa condusă de Gheorghe Hăhă­ianu şi Romeo Stan a întâlnit un adversar de top din eşalonul secund, ocupanta locului 3 înaintea etapei, KSE Tg. Secuiesc. Extrem de motivaţi şi cu o creştere calitativă de la meci la meci, echipa buzoiană a reuşit o primă repriză de vis, conducând la pauză cu 6-0! Fortius n-a mai putut menţine acelaşi ritm şi în partea secundă, permiţând oaspeţilor să se apropie ameninţător, dar victoria n-a putut fi pusă la îndoială. S-a terminat 7-5, o victorie care îi propulsează pe buzoieni un loc în clasament, în apropierea locurilor fruntaşe. Etapa viitoare va juca doar Fortius, sâmbătă seară, de la ora 19,30, în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ, meciul dintre Luceafărul şi Colţea Braşov fiind amânat.

Liga a 2-a, Etapa a 17-a, rezultate:

Pro Tineret Sighişoara – Luceafărul Buzău: 3-9

Bukovina Vicov – Kereszthegy Remetea: 10-8

Clujana Cluj Napoca – Inter Gheorgheni: 10-2

Fortius Buzău – KSE Tg. Secuiesc: 7-5

Colţea Braşov – Dinamo Oradea: 12-4

West Deva – Ceahlăul Piatra Neamţ – amânat

Clasament

 1. Clujana 42 p.
 2. LUCEAFARUL 37 p.
 3. Colţea 32 p.
 4. KSE Tg. Secuiesc 29 p.
 5. Bukovina 27 p.
 6. FORTIUS 27 p.
 7. Ceahlăul 26 p.
 8. Gheorgheni 17 p.
 9. West Deva 17 p.
 10. Oradea 11 p.
 11. Remetea 8 p.
 12. Sighişoara 4 p.

loading...
error: Content is protected !!