joi, 04 iunie 2020

Vasile Calofir, buzoianul care ieri dormea în Gara de Nord, iar azi stă în lux şi conduce un bolid de 50.000 euro

   Actorul Vasile Calofir ar fi putut oricând să facă o carieră şi la Hollywood, căci îl ajută şi chipul şi experienţa de viaţă pe care a avut-o: în urmă cu mulţi ani, spăla WC-uri pentru a face rost de bani de mâncare, iar azi se mândreşte cu patru maşini de lux. ,,Buzoianul cu 1000 de feţe”, aşa cum a rămas cunoscut în memoria celor care urmăreau scenetele sale de la emisiunea ,,Dănuţ SRL“, a fost surprins de fotoreporterii ­pu­blicaţiei Click! spre miezul nopţii, la cumpărături, nu plin de praf şi de sudoare, aşa cum l-am văzut la curăţenie în ,,Ferma vedetelor”.

   Calofir şi-a scos la plimbare cea mai nouă achiziţie, un Mercedes C-Class, care costă 50.000 de euro, fix cât premiul pus în joc la ,,Ferma vedetelor”. Şi asta nu e tot. După ce şi-a făcut cumpărăturile, actorul a mers spre locuinţa sa, situată într-un complex rezidenţial din Colentina, în care un apartament cu trei camere porneşte de la 90.000 de euro. Ceea ce înseamnă că actorul buzoian duce un trai cât se poate de bun, îşi face toate plăcerile singur, pentru că nu este căsătorit şi nu are copii.

„Am sosit în Bucureşti cu o hârtie de zece mii de lei vechi, aia roşiatică. Atât a avut maică-mea să-mi dea“

    Aventura lui în Capitală a început după ce picase concursul pentru postul de paznic al Spitalului Municipal din Buzău, oraşul natal. Aşadar, nu i-a mai rămas decât să vină la Bucureşti, să se facă actor. Se întâmpla în 1998.

 „Am sosit în Bucureşti cu o hârtie de zece mii de lei vechi, aia roşiatică. Atât a avut maică-mea să-mi dea. Şi cu o geantă cu nişte haine, două bucăţi mari de brânză, nişte slănină, două pâini şi o baionetă din 1916. Vreo câteva luni am dormit în Gara de Nord. Nu ştiam pe nimeni, n-aveam pe nimeni aici”, povestea Calofir pentru apropotv.ro. în urmă cu ceva timp.

   A stat în gară nouă luni, din februarie până în octombrie, iar ca să facă rost de bani a spălat toalete, a cărat bagajele călătorilor sau a făcut pe zugravul. Dar toate astea sunt amintiri, căci acum Vasile duce o altfel de viaţă. „Merţanul îl are de 11 luni şi este a patra maşină a lui. Nu este vitezoman, este un tip destul de calculat, mai ales că el cutreieră ţara în lung şi în lat cu firma lui, Gagoo Media Production, cu care organizează evenimente pentru diverse companii. Anul trecut a băgat 180.000 de euro în două apartamente dintr-un complex rezidenţial din Capitală, pe care apoi le-a refăcut şi le-a vândut mai departe. Anul acesta ar vrea să facă la fel, mai ales că a câştigat destui bani în Ferma Vedetelor”, au spus surse din anturajul lui Calofir pentru presa centrală.

Născut în Vadu Paşii

   Nu numai în emisiuni sau pe scena teatrelor Vasile şi-a câştigat banii, ci şi din roluri în filme precum „Portretul luptătorului la tinereţe”, „Ita­liencele”, „Second Hand”, „Secunda unei zile”, dar şi în piese de teatru: „D’ale Carnavalului”, „Apus de soare”, „Tragedia lui Carmen de Bizet” etc. Anul trecut a fost la „Ferma vedetelor” de la Cocani (jud. Dâmboviţa), în rol de negustor, iar anul acesta a intrat la jumătatea show-ului filmat în Cipru, în rol de concurent. De asemenea, şi la showul „Cireaşa de pe tort” actorul a povestit începuturile sale în carieră, momentele de cumpă­nă trăite prin Capitală, subliniind că îşi iubeşte cel mai mult originile şi pe locuitorii comunei Vadu Paşii, dar mai ales bucatele cu care a copilărit. De altfel, Vasile a şi gătit cu ingredientele aduse de acasă din comuna buzoiană, pregătind o mămăliga ca la ţară, tăiată cu aţă specială primită de la mama lui, o fasole cu ciolan şi un aperitiv din slană şi brânză de burduf, adică „averea“ cu care plecase în urmă cu 20 de ani de acasă, să-şi croiască o carieră în Capitală.

loading...
error: Content is protected !!