Economic

Vacanța în Egipt pentru iubitorii de sporturi extreme: top 5 cel mai interesant divertisment

S-a crezut întotdeauna că țara piramidelor nu este doar o mecca pentru turiști. Acesta este un loc uimitor pentru un concediu în Egipt. Unii vin aici pentru a se bucura de vacanțe la plajă, alții vor să se dezvolte cultural și să călătorească în jurul Egiptului, iar unii chiar vor să experimenteze sporturi extreme și experiențe noi.Nu ratați șansa să experimentați adrenalina într-o vacanță în Egipt.

Cum să te distrezi extrem în Egipt

Vă prezentăm atenției dumneavoastră top 5 tipuri extreme de turism, care sunt descrise mai detaliat în catalogul companiei «Poehali s nami».

  • Safari cu buggy

Un safari cu buggy în deșert din Sharm el-Sheikh este o aventură de adrenalina printre numeroasele oferte vacanțe și sejururi în Egipt. Aici vă veți bucura de frumusețea zonei deșertice și vă veți experimenta adrenalina de a conduce un buggy pe gresie Sharma.

  • Scufundări

Marea Roșie este unul dintre cele mai bune locuri de scufundări din lume. Când vă alegeți centrul de scufundări din Egipt, studiați cu atenție documentele organizației, verificați disponibilitatea asigurării medicale și inspectați cu atenție echipamentul.

Acest muzeu natural unic are locații cu adevărat uimitoare.

  1. Gaură albastră în Dahab. Unul dintre cele mai neobișnuite locuri de scufundare.
  2. Reciful Sataya sau singurul sanctuar pentru delfini din Egipt.
  3. Rezervația naturală Ras Mohammed din Sharm el-Sheikh. Pe lângă coralii și peștii colorați, există rămășițe de nave scufundate care acum găzduiesc vietăți marine.

Rezervă-ți vacanța în Egipt și neapărat faceți scufundări! Se merită!

  • Parasailing în Sharm

Una dintre cele mai interesante activități din Sharm el-Sheikh este parasailing! Acest divertisment va atrage toți iubitorii de recreere activă și senzații extreme.

  • Kitesurfing

Datorita faptului ca țara este spălată de Marea Roșie si Mediterană, este considerată unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru kitesurfing. La multe stațiuni puteți găsi stații cu personal de instructori profesioniști, inclusiv cei vorbitori de limbă rusă și engleză. Așa că când puneți întrebarea ce limbă se vorbește în Egipt, răspunsul va fi evident – cunoștințe minime de engleză, câteva expresii comune și vă veți simți liber în această țară minunată.

  • Surfing

Surfingul în Egipt atrage turiștii cu prețurile sale accesibile, iar condițiile pentru a călări pe val în această țară sunt cu adevărat superbe. Zonele preferate din Egipt pentru surferi sunt Hurghada, Dahab și Safaga.

Avantajele vacanțelor în Egipt

Răspunsul la întrebarea cât costă o vacanță în Egipt este simplu – prețurile vacanțelor nu sunt cele mai mari în comparație cu alte țări populare pentru turiști, deci ele sunt întotdeauna la mare căutare în rândul călătorilor.

Când pleci în vacanță în Egipt ce trebuie să știi este că există un nivel ridicat de servicii în hoteluri, aveți ocazia să vă bucurați de natură frumoasă, să vizitați piramidele și alte atracții. Puteți profita de toate aceste beneficii rezervând oferta last minute Egipt.

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker