marți, 22 septembrie 2020

Urmărire ca-n filme la Verneşti. Ce a făcut acest individ

 

În nici două săptămâni, alt hoț voiajor dă o lovitură la Buzău.

Vineri noapte, agenți ai Secţiei 3 poliţie rurală Berca au depistat un autoturism aflat în trafic pe raza localităţii Verneşti, despre care existau indicii că ar fi fost sustras cu doar câteva minute în urmă.

„Poliţiştii au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză pe o distanţă de aproximativ 5 km şi, după oprirea acestuia, la volan a fost depistat un bărbat în vârstă de 28 ani, din Sulina, care prezenta halenă alcoolică.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în jurul orei 23.45, profitând şi de neglijenţa persoanei vătămate, care a lăsat autovehiculul neasigurat, deschis şi cu cheile în contact, cel în cauză ar fi sustras autoturismul BMW din localitatea Verneşti, unde se afla parcat pe marginea drumului judeţean 100H.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, fiind înregistrată o concentraţie alcoolică de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prejudiciul evaluat de proprietar la aproximativ 5.000 de euro a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, un bărbat de 31 de ani, din Verneşti.

Faţă de bănuit, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt în scop de folosinţă”.

loading...
error: Content is protected !!