miercuri, 21 octombrie 2020

UPDATE Femei lovite de o mașină ricoșată în urma unui accident rutier, la Tisău

UPDATE

Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat că în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203G, la intersecția cu DJ 100 H, un tânăr de 24 de ani nu ar fi acordat prioritate unui autoturism ce rula pe drumul prioritar şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, mașina ce rula pe DJ 100H a fost proiectată într-o stație de autobuz. Trei femei cu vârste de 48, 62 și 70 de ani, aflate în stație, conducătoarea auto, de 29 de ani, a mașinii ce rula pe drumul prioritar şi alți doi pasageri, printre care și un minor din mașina acesteia au necesitat îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal cercetările fiind continuate de politistii rutieri.

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident rutier în care sunt implicate două mașini. Evenimentul rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul județean 100H, în zona localității Tisău.

Din primele date, două femei care se aflau într-o stație pentru mijloace de transport în comun au fost rănite de una dintre mașini care a ricoșat în momentul impactului. De ademenea, doi copii pasageri în auto au suferit răni dar viața nu le este pusă în pericol.

Trei echipaje de ambulanță și un echipaj SMURD au fost direcționate către locul accidentului. Poliția a ajuns deja la fața locului.

loading...
error: Content is protected !!