sâmbătă, 06 iunie 2020

UPDATE /Cuțitarul din Centru a fost lăsat în libertate

UPDATE 2: În urma audierilor, bărbatul de 41 de ani, care ar fi înjunghiat un altul de 45 de ani, a fost pus sub control judiciar. Principalul suspect ar fi avut complici alți bărbați și nu pe cei doi minori, de 13 ani.

UPDATE 1: Suspectul principal în cazul agresiunii de joi seară a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația de tentativă de omor. Cei doi minori urmează să fie și ei audiați la Parchetul Județean, însă deocamdată nu se știe ce măsuri legale vor fi luate împotricva lor.

 

Individul de 41 de ani bănuit că joi seară a înjunghiat un bărbat de 45 de ani, în zona fostului cinematograf Dacia, a fost găsit de polițiști și se află la audieri la sediul Poliției Municipiului Buzău, împreună cu doi minori care l-ar fi însoțit aseară. Activitățile sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Amintim că un bărbat de 45 de ani a ajuns la spital în stare gravă joi seară după ce a fost înjunghiat într-o altercaţie cu trei persoane, într-un bar de pe strada Ion Băieșu. Barul se află pe un gang care duce către fostul cinematograf Dacia.

Potrivit Poliției, incidentul s-a produs pe fondul unor discuții în contradictoriu legate de cumpărarea unor produse.
Anchetatorii au desfășurat încă de aseară activități pentru clarificarea situației și prinderea bănuiților.
Este vorba despre trei indivizi de etnie rromă care sunt de negăsit. Principalul suspect este un bărbat de 41 de ani, Adrian Constantin Merișan, care ar fi făcut diverse afaceri cu victima de 45 de ani. Acesta s-a ales cu multiple plăgi provocate de cuțit la cap, coaste și picioare, dar este în afara pericolului.

loading...
error: Content is protected !!