miercuri, 12 august 2020

UPDATE Accident mortal la Mihăilești. Trei decedați, între care o fetiță de nici trei ani

UPDATE 2

În timp ce conducea un autoturism pe DN2E85, în afara localității Limpezis, din direcția București către Buzău, un bucureștean de 63 de ani a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bucureștean de 37 de ani. În urma impactului a fost acroșat un al treilea auto, ce circula din direcția Buzău către București, condus de un bucureștean de 42 de ani. Din accident a rezultat decesul conducătorilor auto de 63, respectiv 37 de ani și a unei fetițe de aproape 3 ani (fiica bărbatului de 37 de ani). Totodată au mai fost rănite 2 persoane, respectiv o femeie din București de 64 de ani, pasager în primul auto și o femeie din București de 38 de ani, pasageră în a doua mașină.
Traficul este dirijat și la ora 20.00.
În cauză se întocmește dosar penal, iar cercetările continuă.

UPDATE 1

Numărul decedaților a crescut la trei. Și o fetiță de aproape trei ani a murit în accidentul de la Mihăilești. La fel și tatăl ei, șoferul uneia dintre mașinile implicate în accident. Mama copilei, însărcinată, a fost și ea rănită.

Vinovat de accident ar fi șoferul unui Vw Polo care a ajuns inexplicabil pe contrasens, lovind o mașină care s-a răsturnat în afara șoselei, și în care se aflau cele trei persoane menționate mai sus, apoi s-a oprit într-o altă mașină care circula de asemenea regulamentar. În urma impactului șoferul Vw Polo a murit. Acesta ar fi adormit la volan.

Accident grav, duminică după-amiază, pe DN2E85, în Mihăilești. Trei mașini au fost implicate, iar două persoane au decedat. Alte patru persoane sunt rănite, unele grav. La locul accidentului a fost solicitat și un elicopter SMURD pentru transferul răniților la spitale din București.

Se circulă alternativ.
Revenim cu detalii!

Imagine arhivă!

loading...
error: Content is protected !!