miercuri, 23 septembrie 2020

UPDATE Accident grav pe DN2E85, la ieșire din Costești

UPDATE Accident grav produs duminică seară pe DN 2E85, la ieșire din Costești. Datele de la fața locului arată că un șofer de 43 de ani, din Buzău, în timp ce se deplasa dinspre Urziceni, a părăsit partea carosabilă, mașina ieșind cu roțile din dreapta pe acostament, moment în care a pierdut controlul asupra direcției, iar autoturismul s-a răsucit de câteva ori pe sensul său de mers. O șoferiță, în vârstă de 52 de ani, din Iași, care se deplasa, de asemenea, dinspre Urziceni, la volanul unui autoturism Honda, nu a mai putut frâna la timp. Autoturismul Cielo a fost izbit în partea laterală, toate cele șapte persoane, de etnie romă, domiciliate pe strada Plevnei din municipiul Buzău, fiind rănite și transportate la spital cu ambulanțe.

Traficul a fost blocat în zona accidentului câteva zeci de minute, formându-se coloane de mașini pe ambele sensuri de mers.

Accident grav produs duminică seară pe DN2E85, la ieșirea din localitatea Costești. Primele date arată că sunt trei victime, iar potrivit Poliției, accidentul s-a produs în urma exploziei unei anvelope la un Cielo, moment în care un autoturism Honda l-a izbit în spate. Doi copii, de 7 și 9 ani, din Cielo, sunt răniți mai grav. În mașină ar fi fost și patru adulți.

loading...
error: Content is protected !!