sâmbătă, 11 iulie 2020

UPDATE Accident grav pe DN2E85, între Cioranca și Limpeziș

UPDATE 2 Băcăuanul de 73 de ani a fost declarat decedat. El a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier cu multiple fracturi, ajuns la UPU în stop cardiorespirator. 

UPDATE 1

Din primele date se pare că în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 2E85, din direcţia Bucureşti către Buzău, un băcăuan de 73 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism ce rula din sens opus şi era condus de către un buzoian de 21 de ani. În urma impactului, elemente din caroseria celor două autovehicule au ricoşat într-un alt autoturism ce rula spre Bucureşti şi era condus de un focşănean de 35 de ani. 

Bărbatul din Bacău, rămas încarcerat, a fost transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate.
Celelalte persoane implicate se pare că nu au suferit vătămări. Conducătorilor auto le vor fi prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se va întocmit dosar penal cercetările fiind continuate de către poliţiştii rutieri. Traficul a fost reluat după o oră.

Trafic blocat pe DN2E85, între localităţile Cioranca şi Limpeziş din cauza unui accident de circulaţie. Patru autovehicule sunt implicate, și mai multe victime ar fi rămas încarcerate.

Imagine arhivă.

 

loading...
error: Content is protected !!