Sănătate

UNIDENT- Top 8 România

Un brand premium care nu face compromisuri

Unident Group este un brand medical premium, a cărui viziune, misiune și valori l-au poziționat pe locul 8 în Topul Național al Clinicilor Dentare din România.

Prima clinică Unident a fost înființată în anul 2000, la Tulcea, de către fondatoarea și CEO Unident – Dr. Petronela Luca, Doctor în Științe Medicale, medic cu experiență în Implantologie Orală și Parodontologie.

Începând cu anul 2017 Unident s-a extins la nivel național, astăzi având reprezentanțe în patru regiuni geografice ale României, în Dobrogea, Moldova, Muntenia și Transilvania, în orașele: Tulcea, Galați, Buzău și Brașov, iar planul de extindere vizează zonele de interes turistic și pacienții care vin pe segmentul de turism medical, dar și orașul București.

Investițiile continue și precoce în digitalizare, precum și utilizarea tehnologiilor viitorului pentru obținerea succesului tratamentelor au făcut ca brandul să fie recunoscut la nivel național și să existe o cerere crescută pentru serviciile marca Unident din partea pacienților aflați în alte regiuni ale țării, dezvoltându-se astfel, organic, un segment de turism medical național.

,,De peste douăzeci de ani punem accent pe acordarea de servicii medicale premium, realizate cu ajutorul tehno- logiilor viitorului, oferind soluții complete de tratament, pentru toți membrii familiei. Tehnologiile inovatoare vin să suplimenteze experiența profesională și dăruirea medicilor, clinicile fiind dotate cu scannere intraorale și faciale, tomografe 3D, aparate de anestezie computerizate sau fără ac, lasere performante, imprimante 3D și roboți pentru frezarea coroanelor dentare, tehnologii digitale care analizează ocluzia dentară sau măsoară pungile parodontale.

Anul 2022 a constituit apogeul investițiilor în digitalizare și automatizare, cu scopul obținerii performanței actului medical și a satisfacției pacienților, aceștia beneficiind de cele mai inovatoare soluții de tratament, pentru salvarea dinților.”

Dr. Petronela Luca, Manager General Unident Group

Fiind primele clinici avizate pe segmentul Anestezie și Terapie Intensivă, în cele patru orașe se poate spune că Unident este un promotor și pune întotdeauna pacienții pe primul loc, oferind servicii de analgosedare, inhalo-sedare și chiar sedare prin hipnoză. Pacienții mici și mari care au frică de medicul dentist, pacienții care au nevoie de tratamente complexe sau pacienții cu dizabilități, sunt tratați cu succes în Clinicile Unident.

În 2020, în plină pandemie, pentru o comunicare facilă, noncontact, dar și pentru a înlătura teama la dentist, Unident a fost prima clinică din România care a investit și a dotat toate clinicile cu cei mai empatici roboți umanoizi – Pepper, care pentru prima data în lume, au fost dezvoltați să vorbească limba romana cu pacienții săi.

Unident Group deține 4 Clinici Dentare Premium, 3 Centre de Radiologie Dentară Digitală 3D, un Laborator Dentar Digital, 2 centre de Oxigenoterapie Hiperbară și 4 Centre de Educație Medicală Continuă, care sunt dedicate excelenței în medicina dentară.

Prin dezvoltarea Centrelor de Educație Medicală Continuă, Unident vizează să sporească calitatea serviciilor medicale stomatologice la nivelul Clinicilor Unident, dar și la nivel național, prin creșterea performanței profesionale a medicilor dentiști, cât și a asistenților medicali și a tehnicienilor dentari.

Echipa numără peste 80 de membri care sunt pregătiți continuu pentru a obține cele mai bune rezultate, de fiecare dată, pentru toți pacienții Unident. Eforturile susținute depuse de-a lungul timpului au făcut ca peste 45.000 de pacienți să aibă încredere în serviciile Unident și mulți să ne recomande.

,,Punem accent pe informarea pacienților în vederea conștientizării impactului sănătății orale asupra sănătății întregului organism și afectarea calității vieții acestora. Misiunea noastră nu este doar să tratăm pacienții, ci ne-am propus să prevenim afecțiunile dentare, să monitorizăm atent pacienții și să facem educație sanitară prin cât mai multe mijloace.

Digitalizarea și aportul A.I ne face această sarcina mai ușoară, astfel dezvoltăm continuu Aplicația mobilă ,,My Unident,, care vine în sprijinul pacienților cu informație în timp real, asigurandu-le accesul facil la serviciile noastre, la informație medicală valoroasă și la interacțiunea rapidă cu echipa Unident.” DR P. L.

În primele 5 luni ale anului 2023 Unident Group prezintă consolidat o creștere a numărului de pacienți cu 55 % și o creștere a cifrei de afaceri cu 35 % față de anul precedent, având stabilite ca obiective strategice creșterea performanței actului medical și îmbunătățirea experienței pacienților în clinicile și centrele de radiologie.

Încă din 2020 Unident vine în sprijinul pacienților oferindu-le Pachete de tratament inovatoare, premium, la prețuri avantajoase, astfel facilitând accesul cât mai multor pacienți la servicii medicale premium.

Unident și-a propus să depășească mereu așteptările pacienților, oferind servicii medicale inovatoare, la standarde premium, în deplină siguranță și confort.

Innovative treatment solutions for you!

Articole similare

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker