Actualitate

Unde fugim în week-end?

Vrei să fugi în oraș în week-end și să te bucuri de concerte, spectacole de teatru, expoziții, filme și competiții sportive? OPINIA îți prezintă, la fiecare sfârșit de săptămână, programul evenimentelor ce vor avea loc începând de vineri și până duminică.

Buzău International Arts Festival se desfășoară în perioada 25 august – 25 septembrie, în municipiul Buzău și în mai multe locații din județ.

  • Organizatorii îi așteaptă pe buzoieni sâmbătă, 11 septembrie, în Parcul Tineretului, Amfiteatru, pentru a viziona filmele „Universitatea Monștrilor”, la ora 17.00, și „La Moara cu Noroc”, la ora 18.45.
  • Tot pe 11 septembrie, la Teatrul „George Ciprian”, la ora 19.00, va fi spectacolul pentru copii „Cartea junglei”.
  • Tot sâmbătă, la Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”, la ora 17.00, are loc vernisajul unei expoziții colective de fotografie. Expun Cristiana Capotă, Ovidiu Caragea, Costin Fetic, Auraș Mihaiu, Răzvan Popescu, Vlad Rotaru, Teodor Toma și Theodor Tudose.
  • Săptămâna se încheie duminică, 12 septembrie, la Sala Maximilian (Sindicatelor), cu un concert White Mahala.

Muzeul Județean Buzău: 10 septembrie-31 octombrie, expoziția de artă a pictorului Gheorghe Anghel

Happy Cinema Buzău: Premiera „Zăpadă, ceai și dragoste”, o comedie ce spune povestea a trei prieteni care, printr-o conjunctură mai puțin fericită, ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și, cu ajutorul unui mafiot local, reușesc să evadeze doar pentru a pregăti următorul jaf. Buzoienii pot viziona filmul de la ora 18.50 și de la 21.20, sâmbătă, 11 septembrie.

Bistro Junior: Muzică live – Mirela Ursache

Școala din Parc: Programul „Școala din Parc” își continuă activitățile. Astfel, sâmbătă, 11 septembrie voluntarii vor fi prezenți în Cartier Micro III, la Școala Nr. 11, iar duminică, pe 12 septembrie vor avea diferite activități în Cartierul Poșta, la Liceul Tehnologic.

 

Articole similare