Un militar buzoian are nevoie urgentă de ajutor după ce de curând a fost diagnosticat cu cancer. Aflat internat într-un spital din București, el este nevoit să-și cumpere citostatice, care costă 7.000 lei setul. Se află la al doilea set de citosta­tice, însă nu mai are bani pentru continuarea tratamentului, pe care statul român nu îl poate deconta integral.

În sprijinul tânărului militar, Liga Militarilor Profesioniști a lansat un apel public pentru camaradul aflat în su­ferință.

„Dragi camarazi, dacă astăzi ne bucurăm pentru că un proiect de lege favorabil Corpului SGP a fost votat în unanimitate în cadrul Comisiei de Apărare, un tânăr camarad suferă pe un pat de spital. Fruntaș Tudorancea Ciprian Constantin încadrat la B 3 Geniu Buzău, are nevoie de sprijinul nostru al camarazilor LMP!

Ciprian Constantin a fost diagnosticat cu Tumoră malignă fosele nazale și tumoră malignă rinofaringe.

Din data de 29.01.2020, camaradul nostru este internat la Institutul Oncologic Fundeni pentru un al doilea set de citostatice. Primul set de citostatice a costat 7.000 de lei. Putem să contribuim la continuarea tratamentului cu citostatice al acestei crunte boli și salvării vieții tânărului nostru camarad”, au transmis colegii de la LMP.

 

Donațile se pot face în contul beneficiarulu, Tudorancea Ciprian Constantin, cont: RO14BTRL01001201492888XX.

„Orice sumă cât de mică, donată de camarazi, poate hotărî în acest moment viața camaradului nostru, aflat în grea suferință.

Pentru informații suplimentare: Pl.adj. Eduard Stan star 4344-155, mobil 0744. 263. 134”, se mai arată în mesajul Ligii Militarilor Profesioniști.

Tânărul militar este din Cernătești iar în curând va împlini 24 de ani.

DISTRIBUIȚI
loading...