Cultură

Un spectacol despre „middle age crisis”, la Teatrul „George Ciprian”

Dramaturgia revine în Buzău, pe 27 iunie, de la ora 18.00,  când Leonid Doni, Andreea Mateiu și Octavian Strunilă vor urca pe scena teatrului buzoian cu producţia Teatrului Mefisto din Bucureşti „Bărbaţii la 40, femeile la 43”, un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață, despre „middle age crisis”.

Este un spectacol despre femeia care rămâne singură la 40 de ani, cu doi copii şi fără nici o carieră, pentru că până la această vârstă şi-a sacrificat viața pentru familie şi pentru cariera soţului și, deși este încă frumoasă, este lipsită total de încrederea că o mai poate lua de la început. Este vorba despre femeia care se aruncă din disperare în braţele primului bărbat ieşit în cale şi ratează și, care, din decepţie în decepţie, înţelege într-un sfârşit că singurul lucru pe care trebuie să-l recâştige este independenţa.

Spectacolul „Bărbaţii la 40, Femeile la 43” încearcă, în trei tablouri, să aducă „o parte adevărată de viaţă” în faţa spectatorilor pentru că, nu-i aşa, orice cuplu trece măcar o dată în viaţă printr-o mare criză.

„Bărbații la 40, Femeile la 43” este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață. Dacă despre bărbați este bine știut faptul că „middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43? Să te înșele soția cu „cel mai prost din clasă”, să te prindă criza de la 40 cu un milion de euro în cont sau să fii părăsit pentru că ești un om prea bun la suflet, sunt problemele cu care se confruntă personajele noastre surprinse în trei tablouri: la 29, la 40 și apoi la 43 de ani”, transmit reprezentanții teatrului.

Spectacolul, scris şi regizat de Octavian Strunilă, îi are ca protagonişti pe Octavian Strunilă, Andreea Mateiu şi Leonid Doni.

Andreea Mateiu interpretează rolul  femeii căsătorite cu bărbatul de succes, plin de bani și cu o sumedenie de amante. În pragul vârstei de 40 de ani, soțul se îndrăgostește de o „puștoaică de 23 de ani”și o lasă baltă cu doi copii. Ccaută o soluție să-și repună ordine în viată. Cu mult umor și autoironie reușește să preia, într-un sfârșit, controlul situației.

Octavian Strunilă interpretează rolul  unui „avocat în cele mai mari procese din țara asta”și trăiește intens fiecare clipă, consumând cele mai scumpe băuturi în compania celor mai frumoase femei. Este victima crizei de la 40 de ani, conștientizează asta și o savurează din plin! Este un nemernic dar își asumă asta. Viața are multe surprize și eroul nostru se vede la un moment dat depășit de o situație total neprevăzută.

Prețul biletului este 80 ron și se pot cumpăra online.           https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php sau de la Teatrul George Ciprian și de la Agenţia de Bilete a Teatrului „George Ciprian” din bdul. Nicolae Bălcescu. Detalii la telefon nr. 0740.496.561 și  la telefon nr. 0760.553.761. Mai multe informații cu privire la spectacole și bilete se găsesc pe site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro sau la numerele de telefon:  0740.496.561și  0760.553.761.

 

 

Articole similare