Monden

Un nou brunch, de data asta pentru buzoienii amatori de pește

Muzică veche, mâncare cu specific pescăresc și doar câţiva prieteni alături, ca să respectaţi măsurile de distanţare socială impuse încă de pandemie. Totul se va întâmpla la locaţia amenajată la ieșirea din orașul Buzău spre Spătaru, în cadrul celei de-a doua ediţii de brunch organizată de Tess Club, duminică, 16 mai, începând cu ora 14.00.

Faţă de prima ediţie, care a avut loc într-o grădină și a conţinut un meniu diversificat, duminica aceasta în prim plan sunt amatorii de pește, pentru care bucătarul evenimentului va prepara FishBrunch-ul, ce va conţine cinci sortimente de pește, fructe de mare, borș de pește și saramură de pește. Atmosfera va fi întreţinută de DJ autohtoni, playlistul incluzând melodii vechi, foarte des ascultate în Vama Veche, organizatorii propunându-și să ,,aducă” în oraș atmosfera de la malul mării.

Prin urmare, duminică, 16 mai, Brunch by Tess va invită în ,,Lumea Noastră, Lumea Emoţiilor”, cu toate responsabilităţile respectării nor­melor în vigoare; de aceea și locurile vor fi limitate. Biletul de acces va fi tot 190 de lei, iar posesorii voucherelor de fidelitate primite la prima ediţie beneficiază de 45% reducere.

Articole similare

error: Continut protejat!!