joi, 03 decembrie 2020

Un fost spital se redeschide în martie

Veste bună pentru buzoienii de pe Valea Buzăului. Centrul de Sănătate Multifuncţional de la Pârscov va fi deschis, în cursul lunii viitoare, ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean Buzău.
Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu la finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean.

Am terminat amenajarea și de la 1 martie se va redeschide spitalul de la Pârscov. A fost reamenajat, practic este o secție exterioară a Spitalului Județean și va deservi populația din zonă care era nevoită să se deplaseze până la Buzău pentru un control medical”, a declarat președintele CJ, Petre Emanoil Neagu.

În cadrul noului centru vor funcționa cinci secții – ORL, Obstetrică – Ginecologie, Mica chirurgie, Pediatrie si Medicina Internă.

Inițial, deschiderea a fost anunțată pentru luna ianuarie însă lipsa de personal a făcut ca centrul de sănătate să rămână închis.

1 COMENTARIU

  1. Da, spitalul este gata de deschidere, mai bine zis de taiat panglica. Cu gasirea de medici este o problema si fara a rezolva aceasta problema deschiderea este una inutila.
    Sa vdem ce se va intampla.

Comments are closed.

loading...
error: Content is protected !!