ActualitateSport

Un egal cât o victorie! Suporterii râmniceni au cântat la finalul meciului de la Buzău

CSM Râmnicu Sărat se pregătește pentru ultimul meci înainte de vacanța de iarnă. El va avea loc vineri, 2 decembrie. Bineînțeles că echipa se va mobiliza și de data aceasta să aducă bucurie suporterilor, care cel puțin  în mediul cu Metalul au făcut deplasare în număr mare. Mai bine de 80 de râmniceni au susținut echipa la Buzău, împreună cu primarul, viceprimarul și administratorul public  în galerie.

„Vineri, ne așteaptă ultimul joc înainte de pauza competițională, foarte greu, împotriva echipei Dinamo Bacău și sperăm să reușim și de data aceasta să aducem bucurie râmnicenilor! Vă așteptăm alături de noi pe stadion! Hai, Olimpia!”, a declarat antrenorul echipei râmnicene.  Elevii pregătiți de Marius Tîrîlă sunt pregătiți, mai ales după meciul derby cu Metalul din week-end, când, spune el, au obținut o remiză cu valoare de victorie. „Un egal cât o victorie, un joc spectaculos cu goluri și ocazii multe. Fără sa fiu răutăcios, consider că am fi meritat mai mult după numărul de ocazii ratate și cele două penalty-uri neacordate. Vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor, care au venit la meci și ne-au susținut, chiar ne-am simțit că acasă, am jucat și pentru ei. Toată lumea vorbește de promovare, dar aș spune în primul rând să fim pragmatici și preventivi, întâi să intrăm în play-off, pentru că mai sunt 12 puncte în joc, apoi putem discuta despre altele. Pentru moment, petrecem sărbătorile pe primul loc și este un cadou pe care ni l-am făcut singuri, prin muncă, seriozitate și ambiție!”, a  mai spus antrenorul echipei râmnicene,Marius Tîrîlă imediat după partida de la Buzău.

Cel puțin, partida de la Buzău s-a încheiat cu cântec pentru că, jucătorii râmniceni au cântat alături de suporteri la finalul jocului, chiar dacă CSM-ul a ratat cele mai mari ocazii ale jocului, o bară și două lovituri de la 11 metri neacordate. Dar și Buzăul a ratat un penalty…

Articole similare