duminică, 11 aprilie 2021

Un buzoian concurează la Cupa Exatlon 2019 împotriva echipelor din Turcia, Mexic și Columbia

Surpriză mare pentru fanii Exatlon! Cupa Exatlon 2019 se va dispută între Turcia, România, Mexic și Columbia, în cadrul unei ediții de colecție care se filmează în Republica Dominicană. Românii noștri, cei care au demonstrat că sunt adevărați sportivi în edițiile Exatlon de la noi, au plecat deja în Republica Dominicană, acolo unde se filmează emisiunea. Vestea tristă este că showul nu se va difuza și la noi, ci doar în Mexic. Cristi Pulhac, Ștefan Floroaica, și buzoianul Alex Nedelcu sunt printre parti­cipanții la noul show.

Unii din cei mai buni concurenți din România au ajuns deja în țara latino-americană unde și-au petrecut o bună bucată din viață îndurând foamea și intemperiile vremii pentru a demonstra că sunt adevărați supraviețuitori și puternici luptători. Echipajul luptătorilor noștri care le vor face față turcilor, mexicanilor și columbienilor este format din Cristi Pulhac, Ștefan Floroaica, Cristina Constantinescu, Larisa Vasile, Alex Nedelcu, Mădălina Predoi, Iuliana Aradi și Iulian Pîtea, scriu cei de la Kanald.ro.

Instructor de dans la Buzău

Reamintim că Alex Nedelcu sau „Bentiță” (din cauza bandanei pe care a purtat-o în concurs) a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Exatlon, fiind criticat și de concurenții ­eli­minați și de unii fani al concursului. Alexandru Nedelcu este din Buzău și este instructor de dans la un club local administrat de familia lui. Cu doi ani înaintea înscrierii în acest concurs, el și-a încercat norocul în Canada, unde a locuit, o perioada cu o parteneră superbă. O parteneră de dans, evident. Danika și Alex au format un cuplu pe ring începând cu anul 2015 și au participat la mai multe competiții de amatori, cea mai bună clasare fiind un loc 7 la Adult Latin Championship, competitie care a avut loc la Toronto, în 2016. În rest, cei doi au dansat la evenimente și demonstrativ, la diverse spectacole. Danika și Alex se potriveau de minune, însă până la urmă distanța i-a despărțit. Alex a hotărât să se întoarcă la Buzău, pentru a antrena copii, iar Danika a rămas acasă, în Canada.

Printre cei cu care se va înfrunta buzoianul pe câmpul de luptă în Cupa Exatlon 2019 sunt mexicanii Marysol Cortes, David Juarez, Fernando Casanova, Parejita Lopez și Melisa Ramos. Turcii îi trimit în luptă, printre alții, pe Okay Kuksal, Sema Aydemir, Damla Can, Seda Ocak și Emre Durak. Columbienii se laudă cu Betto Urego, Jonathan Serna Martinez, Veronica Guttierez, Juan Jose Trujillo și Isabel Grozco.

Exatlon România a luat o pauză după ultima ediție difuzată, care s-a încheiat în prima jumătate a acestui an. Nu se știe dacă producătorii de la Kanal D vor reveni de la anul, așa cum se zvonește, cu o nouă ediție, având în vedere că ultimul sezon nu s-a bucurat de mare audiență.

loading...
error: Content is protected !!