joi, 03 decembrie 2020

Un buzoian a păcălit mai multe persoane închiriind o vilă din Azuga care nu-i aparţinea

Un tânăr din Buzău a fost reţinut de poliţiştii dâmboviţeni după ce a înşelat mai multe persoane prin intermediul unui site de publicitate. Acesta ar fi postat anunţuri cu privire la închirierea unei vile în staţiunea prahoveană Azuga, potrivit unui comunicat al IJP Dâmboviţa.

Două persoane din Dâmboviţa au reclamat la Poliţie că au fost înşelate în acest mod, în perioada sărbătorilor. ,,La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a unui tânăr, de 21 de ani, din Buzău, bănuit de comiterea a două infracţiuni de înşelăciune. În sarcina acestuia s-a reţinut că, în luna decembrie a anului 2017, ar fi înşelat prin intermediul unui site de publicitate, două persoane cu privire la închirierea unei vile din Azuga’’, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa, sursa citată menţionând că tânărul ar fi comis asemenea fapte şi pe raza altor judeţe, cauzând un prejudiciu estimat la 30.000 de lei.

Unul dintre cei care s-au ales cu o pagubă uriaşă după ce au fost păcăliţi de buzoian este un tânăr din Dâmboviţa.

Bărbatul a găsit oferta pe un site de mică publicitate şi i-a trimis 3.000 de lei unui necunoscut. El credea că astfel rezervă, pentru Revelion, o vilă din Azuga. Când a ajuns la adresă a realizat că a fost păcălit: pozele pe care le-a văzut pe internet erau din altă parte. Cel care postase anunţul a recunoscut înşe­lătoria şi a promis că va returna banii, după care şi-a închis telefonul, şi apoi a fost este de negăsit.

Păgubitul a depus plângere la Poliţie, iar marţi oamenii legii l-au căutat acasă pe buzoian.

Tânărul urma să fie prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

loading...
error: Content is protected !!