Sport

Un alt derby, tot Metalul!

Nimic nou în istoria recentă a derby-ului judeţean dintre Metalul Buzău şi CSM Rm. Sărat. Un nouă întâlnire între cele două grupări buzoiene a avut loc sâmbătă seară, pe terenul sintetic, în etapa a 2-a a Ligii a 3-a, la trei săptămâni de la duelul din turul 2 al Cupei României. Ca şi atunci şi ca de fiecare dată în ultimele dispute directe, fie oficiale, fie amicale, victoria a revenit Metalului, scor 2-1 (0-0).

După o primă repriză albă, extrem de săracă în faze de poartă, partida s-a înviorat subit imediat după pauză, odată cu golul marcat de gazde, prin Claudiu Zamfirescu (53). Râmnicenii au egalat un sfert de oră mai târziu, în urma reuşitei din penalty, semnată de Ionuţ Roman. Golgeterul Andrei Pavel a stabilit scorul final cu trei minute înainte de final, transformând impecabil o lovitură liberă din marginea careului.

Cu punctaj maxim după primele două etape, Metalul rămâne lidera clasamentului seriei a 2-a şi va juca etapa viitoare, sâmbătă, 11 septembrie, pe terenul gălăţenilor de la Sporting Lieşti. În aceeaşi etapă, CSM Rm. Sărat va primi vizita nou promovatei Dinamo Bacău.

Articole similare