joi, 03 decembrie 2020

Un alt buzoian, calificat în semifinala „Românii au talent”

Vineri s-au încheiat preselecțiile noului sezonului al emisiunii „Românii au talent”, etapă care a stabilit semifinaliștii care vor concura live în 17 și 24 mai. După Titu Vânătoru și Lulu Pascu, cei doi buzoieni din Siriu și Pănătău care obținuseră deja calificarea în semifinale, un alt buzoian a urcat vineri pe scena de la „Românii au talent”. Este vorba despre Gabriel Fernando Bisoceanu, fotbalist la Progresul Beceni, pe numele de scenă „Apogeu Biso”, care a cântat o piesă hip-hop pe versuri proprii, combinată cu momente de beatbox. Buzoianul în vârstă de 18 ani a vorbit în piesa sa despre greutățile întâmpinate la debut și eforturile pe care le face pentru a înregistra o piesă în studio.

Apogeu Biso a fost încurajat de Andra, Andi și Florin, singurul care a fost puțin deranjat de moment fiind Mihai Petre. Coregraful i-a reproșat buzoianului că a cântat o piesă prea lungă și nu și-a dozat respirația corespunzător.

Andi Moisescu: „Respirația ta este poate parte din actul tău artistic”

„Mă deranja respirația ta după fiecare vers. Poate face parte din tehnica ta, dar simțeam că nu mai pot să ascult de fiecare dată cum se auzea aerul pe care îl dozai să reciți”, a spus Mihai. Andi Moisescu  a adăugat că  „respirația ta este poate parte din actul tău artistic. Mi se pare că e foarte bine ce ai spus”, încurajându-l pentru etapa următoare. La fel au procedat și Andra și Florin Călinescu, buzoianul primind trei de “DA” și s-a calificat în semifinale.

De asemenea, buzoianul a fost încurajat în culise, după reprezentație de pe scenă, și de Smiley.

Primii 12 semifinaliști își pregătesc acum momentele pentru primul live din acest sezon. Vinerea viitoare, de la 20,30, le vor aduce românilor reprezentații complexe și vor crea un spectacol de neuitat pe „scena talentului”

Cea de-a 14-a ediție a sezonului „Românii au talent” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cu­prinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13.5 puncte de rating și 39% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obținut 3.8 puncte de rating și 11% share.

loading...
error: Content is protected !!