sâmbătă, 08 august 2020

Un actor buzoian, în filmul produs de Liviu Vârciu

• Din distribuţie mai fac parte Carmen Tănase, Cristi Iacob, Monica Anghel, Dan Negru

După ani în şir în care a sperat să producă propriul film, iată că Liviu Vârciu a ajuns să îşi trăiască visul. Pelicula „Zăpadă, ceai şi dragoste”, în regia lui Cătălin Bugean, în care Liviu Vârciu are rol principal  şi este şi unul dintre producători, se filmea­ză acum la foc automat. Dan Negru se numără printre vedetele care au primit un rol în pe­liculă, alături de Carmen Tănase, Paula Chirilă, Cristi Iacob, Pepe sau Monica Anghel. Printre actorii distribuiţi în film se află şi buzoianul Dragoş Dumitru.

Dragoş este absolvent al Liceului de Arte „Margareta Sterian” şi al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, fiind distribuit în mai multe producţii tv de succes: „Băieţi de oraş”, „Mangaliţa” etc. De asemenea, buzoianul a mai jucat în filmele „Mătăsari”, „Un buchet de flori” sau „Ceva bun de a viaţa” (regia Dan Piţa). În momentul de faţă, Dragoş este actor la Teatrul Naţional din Bucureşti, unde joacă în spectacolele „Papagalul mut” (regia Nae Caranfil), „Neguţătorul din Veneţia”, şi „Două loturi” (regia Alexan­dru Dabija).

Trei hoţi mărunţi care jefuiesc o bancă pentru a fura un diamant

În ceea ce priveşte filmul „Zăpadă, ceai şi dragoste”, acesta este aşteptat în cinematografe în primăvara anului viitor.

„Eu şi regizorul am cooptat pe toată lumea, am ideea asta de foarte mult timp în cap. Suntem trei asociaţi la firma de producţie, trei inconştienţi – eu, Zoran Cărmăzan (fiul lui Ioan Cărmăzan) şi Tibi (Ioana Mihail Tiberiu) care şi-au băgat banii din buzunare să facă acest film. Investiţia este de peste 100.000 de euro. Toţi trei suntem producători, roluri principale avem eu şi Tibi. Povestea filmului a fost a mea şi a lui Zoran, scena­riul l-a scris Andreas Petrescu”, a declarat, pentru Libertatea, Liviu Vârciu.

Filmul produs de Vârciu este unul la care se va râde mult, distribu­ţia este atractivă pentru public, iar dialogul este unul improvizat, întrucât scenariul a fost adaptat la faţa locului, după ce Liviu s-a consultat cu echipa.

Povestea filmului ne prezintă trei hoţi mici care sunt puşi de un mare patron de cazino şi de hotel să jefuiască o bancă unde se află un diamant foarte ­va­loros. Şi că să facă treaba asta trebuie să îi scoată din puşcărie. Undeva în Rusia zilelor noastre, s-a inventat un lichid de teleportare. Cu acest lichid de teleportare pe care l-a cumpărat acest mare boss vor evada cei trei hoţi, doar că între timp i-a îndoit apa aia de teleportare şi cumva va trebui să jefuiască banca unde se află seiful într-un mod clasic.

“Zăpadă”, “Ceai“ şi “Dragoste” sunt cele trei personaje principale. Cei trei gangsteri mărunţi, cu aspiraţii mari.

loading...
error: Content is protected !!