Sport

Ultimul amical al Gloriei, sâmbătă, în Crâng

Gloria încheie sâmbătă seria meciurilor amicale ale verii cu un test împotriva Unirii Constanţa, care se va disputa de la ora 11.00, pe stadionul din Crâng, accesul publicului fiind gratuit. Unirea Constanţa a retrogradat sportiv la finalul sezonului trecut, dar va continua în eşalonul secund după retragerea Academicii Clinceni.

Pentru băieţii lui Cristi Pustai, va fi al optulea meci amical de la reluarea pregătirilor. Gloria a început cu un 8-1 la Rm. Sărat împotriva Voinţei Lanurile şi a continuat cu un 0-2 în Crâng în faţa Unirii Slobozia, după care lotul a urcat într-un stagiu de pregătire la Poiana Braşov. Aici, buzoienii au avut perfectate alte cinci partide de verificare, încheiate cu următoarele rezultate: 4-0 cu Oţelul Galaţi, 3-2 şi 1-1 cu Concordia Chiajna, 8-1 cu Progresul Spartac Bucureşti şi 1-0 cu Metaloglobus Bucureşti.

După testul cu Unirea Constanţa, Gloria va intra în linie dreaptă cu pregătirea primului meci din noul campionat, cel cu Ripensia Timişoara, din Crâng, din week-endul 5-7 august.

Articole similare